Teraz jest 21 lis 2018, 10:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Bug Report
PostNapisane: 20 mar 2004, 04:15 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
No więc nie wiem czy to błąd czy ja mam coś walnięte:
1) Po siadnięciu na pozycji 2 w jeepie lub pasażera w Hueyu, nie można się przełączyć na kierowce ani gunnera
2) W przypadku przełączenia się ze strony amerykanów na vietcong, jeśli tym ostatnim pozostał tylko spawn "na tunelu", nie widać tego respownu!!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 10:09 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
:shock:
1. moze ktos tam juz siedzi?
2. moze rozwalili?
taaa wiem.
ale wydaje mi sie ze to jest temat ktory powinienes zglosic panom z EA Help na odpowiedniej stronie EA. - sproboj dopisza to do bug listy i patchyk pojawi sie odpowiedni...
ma ktos tak jeszcze?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 14:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 gru 2002, 10:24
Posty: 723
Lokalizacja: Ruda Śląska
ja akurat nie mam atakiego problemu, jak jestem w jeepie to moge sobie zmieniac pozycje dowolnie jak mi sie podoba no chyba ze ktos juz siedzi obok to na glowe mu nie wejde nie? :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 15:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2003, 11:49
Posty: 1712
Lokalizacja: Warszawa
Hynol ma racje, zeby przeskoczyc na 3 trzeb wysiasc z fury, ale miedzy kierowca i pasazerem (2) mozna przeskakiwac bez problemu.

Okota na oba pytania odpowiedz NIE, sprawdzalem jak bylem sam w jeepie.

Co do tego spawna, to dziwne, ale moze chodzi o to, zeby jak koles przeskoczy z teamu usa do vietnamskiego i spowrotem, nie dal cynku gdzie jest tunel. Wiem, ze jak przeskoczy bezposrednio z vietnama do usa (gral od poczatku vietnamem) to moze dac cynk, no ale temu juz nie da sie zapobiec.

_________________
Marcin A.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 16:00 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
ja niemam problemu ze zmiana miejsc w zadnym teamie
a spawnowac po zmianie tez sie da

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:30 
Offline

Dołączył(a): 17 gru 2002, 00:48
Posty: 86
Lokalizacja: Kraków
U mnie jest problem z przenośnymi spawnpointami. Na początku grania jakiejs mapy nie mam zaznaczonych ich na mapce. "Łopatka" jest na ziemi ale nie mogę zaznaczyc respawnu. Często pojawiają mi się dopiero w trakcie gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL