Teraz jest 13 lis 2018, 00:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 18:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2003, 17:23
Posty: 1385
Lokalizacja: Rakowiec
marcinek napisał(a):
Historie z lanparty znaja wszyscy,

Czy ja coś przegapiłem? :shock:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 19:04 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
Gorefest napisał(a):
marcinek napisał(a):
Historie z lanparty znaja wszyscy,

Czy ja coś przegapiłem? :shock:

nie Gore, chodzi o to ze nam zazdroszcza klimatu ktory wytworzylismy na lanparty, ze mamy ekipe ktora sie wzajemnie nie szczuje i ze sie dobrze bawimy, tacy nasi "przyjaciele" sieja w ten sposob wroga propagande, jak zreszta wszyscy ktorzy nie dorastaja nam do piet :lol:

EJW POWER :!:

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 19:09 
Offline

Dołączył(a): 19 cze 2003, 16:35
Posty: 458
Lokalizacja: Polska bo tu się pije :)
A to wszystko, dlatego że rzucamy granatami jak na freeplayu :lol: :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 19:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2003, 11:49
Posty: 1712
Lokalizacja: Warszawa
Tommy -> Co do K8T800 sam opierasz swoje sady tylko na marketingowej papce i tym co przeczytasz na forum o/c lub dotyczacym hardware, bo nie podejrzewam zebys juz byl w posiadaniu plyty z tym chipsetem, wiec to ze sei mnie czepnales o to, nie bylo do konca fair. Moje osady tez sa na tym oparte, poniewaz nie stac mnie ta to zeby kupowac co chwila nowa plyte i testowac przez dluzszy czas.

PS. Mam nadzieje, ze chwilowo sobie wszystko wyjasnilismy, bo Michal patrzy na mnie "spodelba" :wink: .

_________________
Marcin A.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 19:46 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2003, 17:20
Posty: 2321
Lokalizacja: Wałcz
marcinek napisał(a):
Tommy -> Co do K8T800 sam opierasz swoje sady tylko na marketingowej papce i tym co przeczytasz na forum o/c lub dotyczacym hardware, bo nie podejrzewam zebys juz byl w posiadaniu plyty z tym chipsetem, wiec to ze sei mnie czepnales o to, nie bylo do konca fair.


Marcinek, chłopie, czytaj co ja dokładnie napisałem, no ile razy można pisać w kółko i to samo :evil:

Widzisz tam taką czcioneczką, zapisane jasno i wyraźnie, 3 dni testów na obcym sprzęcie i kompresją video ?
Komputer poszedł na video serwer celem zarobkowej edycji video.
Zdołałem tylko zapuścić rippera DVD i wyniki mnie powaliły.
Platforma jak platforma, ale co powiesz o karcie do edycji video, która kosztowała IIgie tyle co komputer nie licząc spec softu ?
Radość z widoku tak piekielnej maszynki trwała zbyt krótko.

Generalnie nie ma takiej możliwości, aby nie konsultować swojej wiedzy (opiniując na obcych testach). Subiektywność każdej opinii polega na metodzie porównawczej. Zanim jednak wyrobisz sobie własną definicję, którą zamierzasz szerzyć w świat, porównaj wszystko co tylko możesz, dokładnie przetestuj ... potem możesz dokonywać inkwizycji i pouczać.
Mam cichą nadzieję, że wyrobiłeś sobie już odpowiedni pogląd.
Słowo pisane jest treściwe. Zanim coś nabiszesz, zrób wszystko, aby nie zabrzmiało to jak "bełkot", wówczas unikniesz podobnych spięć.

BTW: Michał .. strzel Młodego lekko z tyłu, tak żeby poczuł :twisted:

_________________
Kopernik! Wstrzymaj ziemię ja wysiadam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 20:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2003, 11:49
Posty: 1712
Lokalizacja: Warszawa
Ubzduralo mi sie ze KT600 tez obsluguje AMD 64, fakt napisales.

_________________
Marcin A.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 20:10 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2003, 22:03
Posty: 1112
Lokalizacja: KCN / Wwa
Holman napisał(a):

EJW POWER :!:




:twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 21:16 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2004, 02:11
Posty: 16
Lokalizacja: małopolska
Dobra, trochę się rozjaśniło. Zapomniałem że mam dobrego kumpla w firmie komputerowej który mi jest coś winien. Gdy napisałem mu o płycie epox i athlonie 2500, napisał że jak dla mnie będzie 2600 i płyta abit. Z tego co widzę to trochę droższe płyty, ale nie wiem jaką konkretnie mi tam wrzuci, podejrzewam że nie najtańszą. Nie wiem czy w ogóle zauważyłbym różnicę między Epoxem i Abitem. Whatever.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 21:21 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2003, 17:20
Posty: 2321
Lokalizacja: Wałcz
Norman Stansfield napisał(a):
Nie wiem czy w ogóle zauważyłbym różnicę między Epoxem i Abitem. Whatever.


W wydajności ? W życiu, wszystko wychodzi "w praniu" podczas o/c.

_________________
Kopernik! Wstrzymaj ziemię ja wysiadam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 21:23 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2004, 02:11
Posty: 16
Lokalizacja: małopolska
Czy o/c to obowiązek? I czy należy żyłować maksymalnie?

Nie znam się, ale na razie chyba nawet czyste 2600 wystarczy. Jak dostanę to dam znać...się zobaczy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 21:28 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2003, 17:20
Posty: 2321
Lokalizacja: Wałcz
Norman Stansfield napisał(a):
Czy o/c to obowiązek? I czy należy żyłować maksymalnie?


Nie to pewnego rodzaju sport.
Laboraty można pisać.
Natomiast trudno jest nie wykorzystywać ukrytego potencjału drzemiącego w danym układzie (cpu, gpu, pamięci).
Jeśli nie będzie to ponosić za sobą ujemnych aspektów np. koszty chłodzenia - warto się pobawić.

Norman Stansfield napisał(a):
Nie znam się, ale na razie chyba nawet czyste 2600 wystarczy. Jak dostanę to dam znać...się zobaczy.


Już od tego powtarzania wiem co napiszę, a napiszę znowu to samo :wink: ; wszystko zależy od wykorzystania.

BTW: 2600+ po lekkim podbiciu napięć o 0,0x - 0,xx V "pukniesz" na 3200+, a może ciut więcej. Standard.
Sprawdź teraz w cenniku ile kosztuje standardowy 3200+ :)

_________________
Kopernik! Wstrzymaj ziemię ja wysiadam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 21:52 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2004, 02:11
Posty: 16
Lokalizacja: małopolska
Tomy, Czegóż się na GG nie odzywasz skoro piszę do ciebie?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL