Teraz jest 17 lis 2018, 23:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 mar 2004, 01:21 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2004, 12:53
Posty: 8
powiedzcie mi co jest z tymi radeonami, albo ze mna ...
mam 9100 i tyle co widze to logo bf Vietnam potem czarny ekran i za chwile charakterystyczne okienko ....
wszystko co moge to wyslac raport o bledach do billa :?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 09:25 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2003, 09:56
Posty: 13
Spróbuj zainstalować nowe sterowniki - może to pomoże 8)

Ja polecam stery Omegi - http://www.omegacorner.com

Napisz jeszcze jaką masz konfigurację sprzętową - problem może tkwić np. w bardzo małej ilości ramu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 10:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2002, 18:30
Posty: 1195
Lokalizacja: Białystok
More information!

_________________
Who cares?
Masz problemy z pisownią? Zanim wyślesz posta - sprawdź http://orangoo.com/spell/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 11:51 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2004, 12:53
Posty: 8
instalowalem omegi, najnowsze catalysty ...., ale wciaz nic
co mam:
athlon 1,2
256 RAMu [133mhz]
płyta główna... nie wiem,
karta dzw: soundblaster 5.1


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 12:18 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2004, 04:45
Posty: 1597
Lokalizacja: IRL
no to z takim sprzetem raczej nie pograsz w BFV :roll:


przede wszystkim przynajmniej 1GB ramu i mocniejszy procek... 8)

_________________
Obrazek
Obrazek
http://www.teamofaces.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 12:33 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2004, 12:53
Posty: 8
:shock:
buuuu
a bf1942 chodzil nadzwyczaj dobrze,
dc tez :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 12:46 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2004, 04:45
Posty: 1597
Lokalizacja: IRL
zalezy jeszcze czy kreci cie granie w niskich detalach... 8) IMO granie High daje jeszcze wieksza frajde z grania... :D





ps.ale to tez zalezy od mozliwosci finansowych niestety... :roll:

_________________
Obrazek
Obrazek
http://www.teamofaces.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 18:37 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Twinn napisał(a):
no to z takim sprzetem raczej nie pograsz w BFV :roll:


przede wszystkim przynajmniej 1GB ramu i mocniejszy procek... 8)


Fajna rada tylko z powietrza. Po co mu mocniejszy procek? Procek w vietamie to wiele nie ma do działania. Po przekroczeniu magicznej granicy 1 GHz, nie ma znaczenia ile masz nadwyżki. Kręcenie ustawieniami grafy powoduje zmiany wyłącznie dla karty graficznej (no i pamięci więcej trzeba). Więc może od tego zaczniesz doradzanie. Poza tym z tego co widze różnica między 512 i 1 GB RAMu nie jest znowu taka wielka i bardziej zależy od serwera.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 19:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2003, 13:50
Posty: 471
Lokalizacja: Łodz
Zadne sterowniki ci nie pomoga tu chodzi o odswiezanie mialem to samo moj kumpel przylazl i w ktoryms pliku bf-a zmienil z jedynki na 0 pomoglo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2004, 20:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
"Q: Mam czarny ekran i nie moge odpalić gry, co robić?

A: Znalezc plik videodefault.con (jest w katalogu \bf1942\Mods\bf1942\Settings\videodefault.con), edytowac go np. notatnikiem i przestawic z 0 na 1 wartosc w linijce "renderer.allowAllRefreshRates 0", jesli nie ma takiej linijki nalezy zainstalowac patcha."

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 23:56 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2004, 12:53
Posty: 8
no ja niestety mam
Cytuj:
Wystąpił problem z aplikacją bfvietnam.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
:?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL