Teraz jest 13 lis 2018, 01:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 mar 2004, 00:32 
Offline

Dołączył(a): 25 mar 2004, 00:22
Posty: 2
Ratujcie!!! odpalam gre wszystko cacus klikam na MP wybieram sobie mape mapa sie wczytuje i jak sie wczyta obraz najpierw przechodzi do wina a puzniej calkiem sie gra wylancza :( mam sterowniki 21.0007 (wlonczone T&L) wina xp procek Athlon 1800XP+ płyta MSI KT3 ultra 2 256 DDR jak ma ktos Kyro i odpalil ta gre niech da znac !


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 07:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Z tego co wiem Kyro nie spełnia podstawowych wymogów kompatybilności dla tej gry (DX 9 itp). Ponieważ zaś jest to praktycznie karta "martwa" (nieprodukowana) to raczej nie licz na nowe sterowniki które to poprawią (bo ich po prostu nikt nie napisze). Daje ci bardzo małe szanse, że Vietnam pójdzie - a nawet jak ci się uda to będzie to bardziej slideshow niż gra. Razde poszukać nowej grafy. Poza tym pamięci tesz masz okrutnie mało jak na Vietnam-a - w/g instrukcji dla Win XP minimum jest 384 Mega.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 08:22 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2003, 07:58
Posty: 1901
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Kyro/Kyro2 nie pociagnie BF:V z prostego powodu... nie ma sprzetowego T&L, a takowe jest do gry potrzebne. Ale zapodaj sobie jakiegos taniego Radeonika i juz sie mozesz cieszyc gra :)

_________________
Nikogo nie ma w domu


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 09:15 
Offline

Dołączył(a): 25 mar 2004, 00:22
Posty: 2
Ok dzieki chodz to malo pocieszajace odpowiedzi <ryczy>
512 pamieci - 400zł
jakis dobry ATI - z 650 zł
org . BF:V (narazie byl test na piracie czy pujdzie) 130zł
czyli potrzebuje jakies 1200 zł zeby sobie pograc :| co za tym idzie szybko w to nie pogram :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2004, 11:56 
Offline

Dołączył(a): 19 gru 2002, 22:32
Posty: 1397
Lokalizacja: Wawa
256 ddr juz masz.. dokup drugie tyle... zawsze mniej wydasz.
w media markcie vietnam kosztuje 119... juz kilka zlotych do przodu :)

_________________
Pan Szmata
OBIT M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL