Teraz jest 21 wrz 2019, 17:23

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2013, 08:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Witam znalazłem właśnie IP jakiegoś polskiego serwera i chciałem go dodać, no i daje ADD SERVER i nie działa mi okienko IP daje TAB , klikam i nic.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2013, 19:01 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Nie ma chyba PL serwera, a ten który dodajesz pewnie jest nie aktywny i przeglądarka nie ma nawet do kogo wysłać polecenia.
Dobierz odpowiednio sobie przeglądarkę, ja mam zaznaczoną tak: screen
Niektóre serwery mają niestandardowe mapy i dlatego wyskakuje błąd podczas ładowania (map not found).

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2013, 20:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Ja mam chyba Modem zamiast LAN, ale problemem jest to, ze nie mogę wkleić IP i mogę się połączyć tylko z jednym serwerem.( Po spaczowaniu)

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL