Teraz jest 13 lis 2018, 00:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 mar 2004, 21:59 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2004, 21:50
Posty: 7
Po około 15 min. gry w BF Vietnam wywala mnie z servera i dostaję komunikat, że czas minął i powinienem dokonać PunkBuster Update. Jak to zrobić ?. Punk Bustera mam zainstalowanego z oryginalnej płyty z grą i aktywowanego w grze. Czy ktoś miał ten problem ?.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 22:21 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
zajzyj na http://www.evenbalance.com i stamtat sciagnij manualnie update.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 23:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2003, 14:10
Posty: 1005
Lokalizacja: Piła
Horn cziter jestes i tyle :) joke

_________________
Wilda D-Link | www.wilda.pl | #wilda


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 23:53 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2004, 21:50
Posty: 7
Piotr3k. Absolutnie nie !. Nie jestem żaden cziter. Co to za przyjmność grać z czitami.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 00:01 
Offline

Dołączył(a): 25 maja 2003, 09:47
Posty: 849
Horn napisał(a):
Piotr3k. Absolutnie nie !. Nie jestem żaden cziter. Co to za przyjmność grać z czitami.


Kolejny, który bierze wszystko dosłownie... joke, "dżołk" - żart. Capish? Zrób to co kaze Okota, napisze potem, czy dalo to skutek.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 10:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2003, 16:04
Posty: 1480
Lokalizacja: Kraków
Piotr3k napisał(a):
Horn cziter jestes i tyle :) joke


Horn napisał(a):
Piotr3k. Absolutnie nie !. Nie jestem żaden cziter. Co to za przyjmność grać z czitami.


ludzie maja klopoty z czytaniem :lol:

_________________
gry komputerowe
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 19:13 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2004, 21:50
Posty: 7
Zrobiłem tak jak napisał Okota i manualnie uaktualniłem Punk Bustera. Wszystko chodzi ale z jednym ale... Nie można połączyć się z tymi serwerami, które nie mają najnowszej wersji PB. Moja sugestia: zostać przy tym co jest i samemu nie aktualizować PB. Jednak zdecydowana większość serwerów działa na takim PB jaki jest na płycie z grą. Dopiero gdyby większość serwerów was wywalała należy zaktuaklizować PB.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 19:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 paź 2003, 23:01
Posty: 424
Lokalizacja: Wawka- Imielin
eeee?? Wszystkie serwery, tak samo jak wersje graczy, update;a robią automatycznie. Czasami jest z tym problem i trzeba ściągnąć samemu nowe pliki. ale nigdy nie miałem problemu z wejściem na jakikolwiek serwer, z winy PB:/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 21:17 
Offline

Dołączył(a): 27 mar 2004, 21:08
Posty: 4
ja mam troszke inny problem. otóz kiedy chce dołaczyc do jakiegos servka to wyskakuje mi info ze nie mam właczonego PB, a an doile pisze u mnie punk Buster :enabled.
szukałem gdzies opcji, zeby go wyłaczyc i właczyc jeszcze raz ale nie znalazłem :(. pomocy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 22:34 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2004, 21:50
Posty: 7
AdaX, a zaznaczyłeś żeby Punk Buster był aktywny, tzn. kliknąłeś tą kratkę obok niego ? Powinna się zrobić chyba jasno niebieska. Jak PB nie jest włączony to jest czarna.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 gru 2002, 17:00
Posty: 1024
Lokalizacja: Wawa
Horn napisał(a):
AdaX, a zaznaczyłeś żeby Punk Buster był aktywny, tzn. kliknąłeś tą kratkę obok niego ? Powinna się zrobić chyba jasno niebieska. Jak PB nie jest włączony to jest czarna.
Kurde a co to znacyz jasnoniebieska ja mam kurde koloru zielonego. czy to zle?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:58 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2004, 21:50
Posty: 7
Jezu, Kaczy, kurde. Nie pamiętam jakiego powinna ta kratka być koloru. Ważne żeby nie była czarna !. Jeśli jest zielona to OK.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 gru 2002, 17:00
Posty: 1024
Lokalizacja: Wawa
Horn napisał(a):
Jezu, Kaczy, kurde. Nie pamiętam jakiego powinna ta kratka być koloru. Ważne żeby nie była czarna !. Jeśli jest zielona to OK.
a jak kurde jest czerwona to co? Nie ma na swiecie innych problemow?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 00:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2003, 23:09
Posty: 437
Lokalizacja: Warszawa
A macie paszport polsatu , on tez jest niebieski:d

_________________
Obrazek
The eye sees only what mind is prepared to comprehend.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 00:01 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
Horn napisał(a):
Jezu, Kaczy, kurde. Nie pamiętam jakiego powinna ta kratka być koloru. Ważne żeby nie była czarna !. Jeśli jest zielona to OK.

faken siet :!: ja mam czarna i gram :!:

to mam do ciebie pytanie jeszcze jelsi moge: czy masz paszport polsatu ?

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL