Teraz jest 17 lis 2018, 23:24

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2004, 22:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 gru 2002, 17:00
Posty: 1024
Lokalizacja: Wawa
Cytuj:
plyta: Abit IC7 (jeszcze nie wiem ktora wersja)
proc: AMD Athlon 2500 Mhz (barton)

Dobre tylko bedzie problem bo ic7 jest pod p4 ale jezeli da si eto jakso zmontowac to polaczenie wypas :twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2004, 23:59 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
Kaczy napisał(a):
Cytuj:
plyta: Abit IC7 (jeszcze nie wiem ktora wersja)
proc: AMD Athlon 2500 Mhz (barton)

Dobre tylko bedzie problem bo ic7 jest pod p4 ale jezeli da si eto jakso zmontowac to polaczenie wypas :twisted:

na chama sie doscisnie, zalozy gumke recepturke i bedzie git 8)

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2004, 01:43 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
the Real Dude napisał(a):
Holman napisał(a):
Kaczy napisał(a):
Cytuj:
plyta: Abit IC7 (jeszcze nie wiem ktora wersja)
proc: AMD Athlon 2500 Mhz (barton)

Dobre tylko bedzie problem bo ic7 jest pod p4 ale jezeli da si eto jakso zmontowac to polaczenie wypas :twisted:

na chama sie doscisnie, zalozy gumke recepturke i bedzie git 8)


ejjj, no panowie!!! gumke to ja zakladam, ale na chama to nigdy nei dociskam :lol:

znaczy sofcik ? prawidlowo :)

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2004, 20:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2003, 22:15
Posty: 121
Lokalizacja: Warszawa
za 5000 tys to kupisz jeszcze z monitorem ;)
hercules radeon 9700 pro, MSI KT4V, 512 ddr,athlon 2000XP+ 1,67@1,75 + dysk + obudowa + zwykły SB(sam uzywam zintegrowanej i nie narzekam) - sama ta konfiguracja jak przekroczy 3500 to cie ostro orżną ;), do tego myszka, klawa, i dobry monitorek 17 z płaskim kineskopem i gierka chodzi w full detalach jak marzenie :D

_________________
Cpt.Frank Castle
GSGT, Bravo Comp., 2nd Plt.
M15A2 Rifleman


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2004, 00:35 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2003, 22:03
Posty: 1112
Lokalizacja: KCN / Wwa
MSI KT 4 ultra to syf IMO (posiam takową..) a co dopiero V...
Nie opłaca sie,nie pograł by na high bo athlon 2000 to zamało zeby pchnac to gierke w full detalach w 1024,BF V jest strasznie procko zerny:/

Pozatym ta płyta to juz relikt przeszłosci...no bez przesady... :?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2004, 11:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2003, 22:15
Posty: 121
Lokalizacja: Warszawa
piszesz ze KT4V to syf. i ze athlon 2000 to za mało a ja jakos przy rozdziałce 1024x768 i przy wszystkim na full gram i gram płynnie i fpsy mam dobre, gra nie skacze więc coś te twoje opinie niesprawdzone są w praktyce... owszem, gra 150 fps'ow nie wyciągnie ale spokojnie koło 50-60 wyciska - Larron byłi widział u mnie jak wszystko gładko chodzi

bo procek naprawde wystrarcza, płyta tez a płynnosc juz wychodzi z karty grafiki po prostu.

_________________
Cpt.Frank Castle
GSGT, Bravo Comp., 2nd Plt.
M15A2 Rifleman


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2004, 12:04 
Offline

Dołączył(a): 27 mar 2003, 12:23
Posty: 269
Lokalizacja: Gdynia
qubix napisał(a):
MSI KT 4 ultra to syf IMO (posiam takową..) a co dopiero V...
Nie opłaca sie,nie pograł by na high bo athlon 2000 to zamało zeby pchnac to gierke w full detalach w 1024,BF V jest strasznie procko zerny:/

Pozatym ta płyta to juz relikt przeszłosci...no bez przesady... :?


Relikt przeszłości - a wydajność praktycznie identyczna jak na nforce.

Ja do swojej GA7va moge włozyc athlonika 3200+ chipset imo taki sam jak wprzypadku w/w. Nie jest to płyta do o/c i na dzień dzisiejszy bym juz je nie kupił, ale bez przesady...

_________________
1945-Hiroszima, 1986-Czarnobyl, 1995-Windows, 2005 Lepper?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2004, 22:15 
Offline

Dołączył(a): 19 gru 2002, 22:32
Posty: 1397
Lokalizacja: Wawa
eee.eee ale ta plyta jest pod pentiawke a nie athlona.. moze jednak masz abit nf7-s?

_________________
Pan Szmata
OBIT M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2004, 14:58 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2003, 17:20
Posty: 2321
Lokalizacja: Wałcz
the Real Dude napisał(a):
thx all :!:


Odpowiednią kwotę za usługę zdalnego doradztwa możesz przesłać na konto Powodzian, zezwalam.

Powodzenia i oby sprzęt szybko się nie .. spalił :P

_________________
Kopernik! Wstrzymaj ziemię ja wysiadam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2004, 20:26 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
eee dude slabizna ten komp, do mojego smoka to sie nawet nie umywa ;)

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL