Teraz jest 18 lis 2018, 00:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2004, 18:53 
Offline

Dołączył(a): 22 kwi 2004, 17:50
Posty: 25
Lokalizacja: Krakow
jak gram na necie to jest wszystko dobrze do momentu w ktorym nastepuje zmiana mapki wtedy sie zamula zamula i czasami wejdzie a czasami wyskakuje mi komunikat NO CD a przeciez jest w srodku ORGINALNA plytka wiec teoretycznie wszystko powinno dzialac


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 18:56 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Podaj jedno zdanie z instrukcji w celu weryfikacji a pomoc nadejdzie :wink: Zainstalowałeś najnowszego patcha?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 18:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2004, 12:46
Posty: 622
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Napęd? Wszystko z nim ok?

_________________
Obrazek

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 19:01 
Offline

Dołączył(a): 22 kwi 2004, 17:50
Posty: 25
Lokalizacja: Krakow
zdanie z instrukcji "oostrzezenie przed epilepsia" :P
- zinstalowalem patcha
- ajesli chodzi o naped to sprawdzalem w nagrywarce, DVD i zwyklym wszedzie to samo:((


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 19:07 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
To spróbuj odintaslować i ponownie zainstalować bf'a:vietnam.A masz włączony jakiś napęd virtualny??Bo kiedyś miałem taki identyczny problem i okazało się że mam właczony wirtualny napęd.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 19:09 
Offline

Dołączył(a): 22 kwi 2004, 17:50
Posty: 25
Lokalizacja: Krakow
wylaczalem wszystkie programy odinstalowalem i nic


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 cze 2004, 21:45 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
tmecitw napisał(a):
jak gram na necie to jest wszystko dobrze do momentu w ktorym nastepuje zmiana mapki wtedy sie zamula zamula i czasami wejdzie a czasami wyskakuje mi komunikat NO CD a przeciez jest w srodku ORGINALNA plytka wiec teoretycznie wszystko powinno dzialac

Na moim LiteON (48x/24x/52x) płytka z Vietnamem potrafi się "zaciąć", tzn. napęd nie może jej w pewnym momencie odczytać. Najlepiej jest zrobić sobie obraz CD - polecam do tego celu programik Alcohol 120%.

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 22:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2004, 19:59
Posty: 1546
Lokalizacja: Polish Beer's Republic
yacub a nie chcesz sobie zmienić BIOSa na mój napęd (52x 32x 52x) - bo słyszałem ze sie da. I na tych nowszych BIOSach jest mniej problemów.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, 23:53 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
dedido napisał(a):
yacub a nie chcesz sobie zmienić BIOSa na mój napęd (52x 32x 52x) - bo słyszałem ze sie da. I na tych nowszych BIOSach jest mniej problemów.

Problem mam tylko z płytą BF:V, więc nie będe ryzykował nowego zakupu w razie niepowodzenia ;)

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2004, 14:38 
Offline

Dołączył(a): 22 kwi 2004, 17:50
Posty: 25
Lokalizacja: Krakow
ojojojojjj ujawnil sie nastepny problem jak gram to nagle znajduje sie w windowsie

to moze wina plytki ????


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2004, 16:26 
Offline

Dołączył(a): 3 wrz 2003, 14:06
Posty: 371
yacub napisał(a):
Najlepiej jest zrobić sobie obraz CD - polecam do tego celu programik Alcohol 120%.

huh... sugerujesz wydac dodatkowo 42,51 euro (191 PLN) zeby pograc w bf:v?!?! czy tez moze namawiasz do sciagniecia kopii alkohola 'sprawnej inaczej'? o_O


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2004, 17:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
capri napisał(a):
yacub napisał(a):
Najlepiej jest zrobić sobie obraz CD - polecam do tego celu programik Alcohol 120%.

huh... sugerujesz wydac dodatkowo 42,51 euro (191 PLN) zeby pograc w bf:v?!?! czy tez moze namawiasz do sciagniecia kopii alkohola 'sprawnej inaczej'? o_O

Ja kupiłem w packu razem z SWG na Amazon, dopłacając zaledwie 8 euro. Poza tym, chyba nie trudno znaleźć alternatywne programy, np. Nero dodawany do niektórych wypalarek.

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2004, 17:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2004, 19:59
Posty: 1546
Lokalizacja: Polish Beer's Republic
Przecież jest wersja shareware??
Kto więc broni używać?!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2004, 17:57 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 cze 2003, 15:36
Posty: 2259
Lokalizacja: Gliwice
to nie jest wina płytki tylko tzw bug :) na to nie ma mocnych, ja też czasem widzę windowsa czasem mam restart kompa, tak ze to norma, przyzwyczajaj się i tyle - oczywiście nie występuje to u wszystkich ale widocznie należysz do tej garstki której się to zdaża.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2004, 18:47 
Offline

Dołączył(a): 22 kwi 2004, 17:50
Posty: 25
Lokalizacja: Krakow
nigdy nic nie wygralem i nie mialem szczescia a tu naleze do garstki =P


Ostatnio edytowano 1 lip 2004, 21:49 przez tmecitw, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL