Witam!
Chciałem się zapytać na jakich gracie serverach bo nie mogę żadnego polaka znaleźc (czasami z jeden dwóch sie znajdzie) , a może są jakieś polskie servery (w CS:Source znalazłem "rzeźnia u wuja" ale to inna gra), jak wiecie to podajcie nazwe.
Gram w Vietnama od jakiegoś czasu jeśli ktoś by chciał pograć ze mną to niech pisze na gg to pogramy sobie jak rodacy na jakimś serverze.
Nie pochodzę z klanu gdzie grają sami maniacy których czasami ciężko dogonić, więc będzie to gra - zabawa (wkońcu gra ma dostarczać przyjemności z grania, a co to za przyjemność jak się gra z maniakiem (...)). Na dole podaję opis w czym
czuję się dobrze.
-latam całkiem dobrze helikopterami wszelkiej maści (stąd moja nazwa użytkownika) umiem przetransportowywać pojazdy zaczynając od dżipow przez czołgi i na łodziach kończąc
-samolotami tez latam tak jak każdy (chociaż najlepiej wychodzą mi akrobacje powietrzne beczki, pirułety itp. - troche rozrywki zawsze sie przydaje)
-dżipem (MUTT: Military Utility Tactical Truck) i UAZ 469 jeżdze jak każdy tak samo jak skuterem to najłatwiejsze pojazdy do kierowania w grze chociaż skuterem nie udało mi się dęba zrobić albo jazdy na 1-nym kole (może kiedyś się uda)
-czołgi też nie są trudne w opanowaniu więc jeżdzę nimi na dobrym poziomie, podobnie jest z łodziemi choć tu czasami wpływam na mielizny albo pobocze i tu nie jestem dobry w operowaniu nimi (zawsze moge strzela z nich)
-w piechocie radzę sobie jak juz wspomniałem na średnim poziomie (czasami lepiej czasami gorzej) dobrze strzelam z bazooki (dobieram poprawny kąt wystrzału (trója na świadectwie z fizy, no ale praktyki w szkole ze strzelania z bazooki niebyło
). Dobrze radze sobię z karabinami szturmowymi , natomiast z maszynowymi nie zabardzo. Ze snajperką też jest dobrze ale tylko z modelem "M16 Sniper Rifle" ponieważ szybko przeładowuje szybciej niż "M21 Sniper Rifle" ( w zawodzie snajpera jest ważne żeby jak najszybciej zniszczyć cel zanim on cię zniszczy , wiadomo przecie że snajperka to nie maszynówka ponieważ jak strzelę z wymienionego drugiego modelu snajperki to tam trwa zbyt długo przeładowanie naboju a wiadomo przecież że liczą się sekundy. Moją ulubioną oraz częściej graną drużyną są amerykanie.
Miejscami w których czuję się dobrze (jak w domu
) są mapy:
"Quanq tri" (walka ), "Hue" (tak jak poprzednio), "Ia Drang" (do snajperki) , "Khe Sahn" (helikopter) , "Landing Zone Albany" (snajper) , "Operation Flaming Dart" (helikopter, samolot, walka ) , "Operation Game Warden" (helikopter, snajper, walka) , "Operation Hastings" (helikopter, snajper) , "Operation Irving" (snajper , helikopter, mam swoje miejsca tutaj kilka ulubionych miejsc gdzie jestem ja i snajperka
) , "Cedar Falls" (jaskinie "I like that!") ,nielubię natomiast map z dżunglą ale niepowiem że tam sobie nie radzę dostosowuje się do sytuacji ale nie jest to moją dobrą stroną (tu radzę sobie słabiej). Napisałem gdzie i z czym najlepiej czuję się na poszczególnych mapach , ale trzeba wiedzieć że nie zawsze jest tak kolorowo jak się pisze wtedy trzeba dostosować się do sytuacji gdzie różnie mi wychodzi.
Mój numer GG:3873404 - czasami jestem na niewidocznym więc niesugerujcie się że mnie ciągle nie ma na gg)