Giniol napisał(a):
No i widzisz moze ktos wreszcie sie pojawił kto chce zmienic ta szarą statystyke i zeby było wiecej niz pare clanów lub tylko 1 grajacy w Vietnama
Tylko ze ja jak sie za cos raz zabiore koncze to nawet jak jest spisane na niepowodzenie
Swoją wypowiedzią obraziłeś tego który stworzył PLS - przynajmniej ja tak uwarzam
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Nawet nie wyobrażasz sobie ile ten człowiek sie nastarał żeby powstało PLS
Człowieku BF-V umiera śmiercią naturalną - taka jest prawda
A powiedz mi drugą rzecz
Mówisz że chcesz coś stworzyć żeby było więcej klanów - a może te klany mają sie składać z 3 lub 5 graczy
Graliśmy w CB i innych "Cupach" i sobie nie wyobrażasz jak ciężko jest skompletować pełen skład na mecz = 8 graczy
Masz ambicje - OK!! ale jeśli Polskich klanów bedzie nawet 5 i każdy bedzie miał po 3-5 graczy to nic nie zdziałają - bo wszyscy z klanu wiedzą jak sie gra na meczach ligowych po 5 na mapke, jeszcze w dodatku na wszystkie flagi
O wiele lepiej jest utworzyć 1 Polski klan i walczyć o tytuł w CB itd. !! Gecko Cl z PLS miał taką ambicje i to było piękne,piękne chwile spędzone w PLS
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
respect for you Gecko
Polscy gracze byli informowani(tych co sie dało poinformować) o tworzeniu PLS i chetnie by ich sie przyjeło - wyszło jak wyszło
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
"ładnie,pięknie...."
Nie zmusisz ludzi żeby sie stawili na trening, czy też na mecz, mają jakąś sytuacje rodzinną,nauke, mają swoje sprawy itd. i nie zawsze pasuje to co sie zaplanuje!! (dzisiaj gram w meczu w BF-V , a tutaj goście przyszli i ch.. juz po meczu - taka jest prawda
Są ludzie którzy kochają BF-V i bedą robić wszystko, bedą przychodzić na treningi na mecze, beda grać itd., tylko co bedzie jak na meczu pojawią się 3-4 osoby a masz grać w pełnym składzie(a zastępstwa nie masz) - to jest smutna prawda
P.s.
Spróbuj zjednać wszyskich graczy z byłych klanów jak i nowicjuszy a wtedy możesz myśleć o trningach i meczach
p.s.
Na twoim forum zgłosili sie gracze byłych i obecnych klanów, na razie z tego co wyczytałem, znam ich
Tak czy siak - zycze ci żeby to sie udało i żebyście znowu wystartowali w rozgrywkach