cougar napisał(a):
Nie chcodzi o to ze piszecie ze powinny byc opisy itp. Ok, zgoda, nie ma problemu. Chodzi tylko o sposob w jaki to zrobiles, odrazu kurde " co za lole, snoby, tylko wynik podali pfff". I nie gadaj ze SPQR nie podawalo wynikow meczow bo to robil kazdy klan, nie osmieszaj sie

Polacy i czytanie ze zrozumieniem
Po pierwsze - nigdzie nie napisałem, że SPQR nie podawało wyników, a że JA nigdy tego nie robiłem, gdyż uważam za niepotrzebny bzdet. Chyba, że faktycznie wygramy w Infantry z Puppy, to opiszę co i jak - ważny dla nas mecz.
Po drugie - SPQR nie podawało wyników z "Vietnamu" - a tej gry dotyczy topic. Napisałem, że znamy się na tyle długo, że wiemy kogo mniej więcej na ile stać i suche wyniki są psu na budę. Bardziej przydatne byłyby opatrzone komentarzem - są stosunkowo "młode" klany na scenie, które na tej podstawie mogłyby dobrać sobie odpowiedniego przeciwnika. Po prostu samo szczycenie się wynikiem uważam za snobistyczne i bezsensowne - czemu ma ono niby jeszcze służyć? Informacji? Przecież takowa zbierana jest na głównej stronie bf.pl dla BF1942 – można tam dołączyć stopkę dotyczącą BF:V.
Po trzecie - rzadko używam wyrażenia "lole", a jeśli już w formie żartu. W topicu nie użyte ani razu, więc nie upraszczaj.