Teraz jest 21 lut 2025, 12:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 02:39 

Ten chlopiec jest starszy od ciebie o ladnych pare lat wiec lepiej nie nazywaj go dzieckiem...A ty jak bys sie czul jak ci ktos podp***czolg

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 02:42 
Moderator forum

Deec napisał(a):
Ten chlopiec jest starszy od ciebie o ladnych pare lat wiec lepiej nie nazywaj go dzieckiem...A ty jak bys sie czul jak ci ktos podp***czolg

Gdyby w międzyczasie zniszczył przeciwnika? Nijak, tyle, że straciłbym ewentualnego fraga... ewentualnie nie padłbym przez to. Poza tym jest chyba różnica, pomiędzy pomocą a kradzieżą? Bo raczej wątpię, że chciał mu go ukraść.

ps. nie interesuje ile ma lat, ważne na ile się zachowuje.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 02:56 

Deec napisał(a):

tutaj pasuje powiedzienie

"starszy to ty będziesz, ale mądrzejszy ...." dokończ sobie sam

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 03:03 

do panów c CPS:

juz ostatnio widziałem jak popisaliście się na meczu, było widać braki w doświadczeniu i nie tylko.

Zna mnie cała scena Battlefielda i wie, że ja nigdy ale to nigdy nikomu czołgu nie ukradłęm bez powodu, zawsze gram dla teamu a nie dla fragów. Jesli panowie z CPS nie wiedza co to jest freeplay i teamplay to moge im wytlumaczyć. Nakupowaliście BFa za 30 zł lub podostawaliscie od babci i dziadka na swieta, i sie wozicie na serverach.

Ja osobiscie nie nawidze jak ktos kradnie mi czolg samolot itp , ale jesli ktos mi go wezmie to nie wyzywam go od fraje**w ped**w itp

Jesli nie jestescie wychowani i kulturalni skanczcie z ta gra bo w nia graja ludzie o wysokiej kulturze :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 03:39 

A ja nie lubie jak ktoś po zestrzeleniu skacze z palącego się samolotu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 08:31 
Moderator forum

Ale zoonk :)
BTW. Chodzilo o ten wczorajszy stalingrad? No faktycznie, CpS na wlasnym serwerze nie utrzymuje kultury... :roll:
PS. No ale wczoraj i tak Vegi lamil, wiec mozna przemilczec sytuacje z czolgiem :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 08:40 

vegeta- Rotfl

Mayek- jak ma sie utrzymac porzadek jak jest tylko jeden admin? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 08:49 
Moderator forum

Morswinq, mowilem o was samych :) Przyszedl taki jeden na serwer, nie pamietam ksywki, ale CpS mial z przodu, i od razu zaczal od k**w, pozniej przy jakims wotowaniu na mape sie burzyl kto k**wa wotuje... No wybacz, ale kultura obowiazuje nawet przy jednym adminie na serwer... i to wszystkich, a nie "gosci".

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 10:02 
Moderator forum

ja tam nie wiem ale kradziez jest kradziez sam bym sie niezle wkurzyl gdyby ktos mi rabnal czolg..i nie obchodzi mnie kto to jest mam to gdzies...Vegeta nie wkurzyl bys sie gdyby ciebie to spotkalo? zaloze sie ze sam bys wystrzelil w kosmos takiego goscia.
btw
Naród kradnie na potęgę... :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 12:12 

No u nas na serwie przeklniesz dwa razy i juz kick :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 12:19 

Wiecie co ja wam powiem jestescie zalosni i denni szkoda ze znowu =CpS= musi stawic czola KOALICJI STARSZYCH KLANOW jest to zalosne jak wy sie bronicie i jakie macie argumenty po prostu nie mozecie przebolec ze .... nie dokoncze bo mi brak slow.... Ja nie bede siedzial cicho jak PTS czy wCF wkoncu trza sie sprzeciwic tej koalicji myslicie ze gracie 2 lata i mozecie wszystko?? Kupa nic nie mozecie tak jak ja ja moge grac miesiac i nie ma znaczenia czy gram 2 lata czy miesiac moge byc tak samo dobry znac wszystkie bugi itp itd...Przemyslcie to panowie Z ,,LEPSZYCH'' KLANÓW a reszte mozemy rozwiazac na priv

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 12:19 

Po 1.- jak naprawiam czołg i on odjeżdza to nie zastanawiam sie kto go wzioł kolega z teamu czy wróg bo nie widać wiec go załatwiam
Po 2- jak sytuacja byla taka jak Vegeta opisł moza było wcisnąć f3-f1 i po sprawie
Po 3 - pewnie tez wyleciałby w powietrze ale z przeprosinami:)
Po 4- wtracił sie jakis yakub i poszły zjebki
Po 5- po moich zjebkach wystarczyło napisać to samo co na forum i po sprawie ( vegeta zostałby przeproszony)
To tyle wyjasnień.
Rasumując całokształt prosba do" kulturalnych kolegów " nikt was nie upoważnił do nabijania sie z innych klanów, a to ze wygraliscie mecz tym bardziej .Wiekszość w klanie CpS to młodzi chłopcy którzy tak jak inni chca grać w zespole i sie jakos tam sprawdzić.Nie muszą nikomu nic udawadniać że są super czy też nie, bo zycie przed nimi i nie mają jeszcze życiowych niepowodzeń,które to nie zmuszaja ich do ucieszki w BF-a, by chociaż tu pokazać światu, że są najlepsi.Mozemy przegać każdy mecz i nikt z nas nie urznie sie z tego powodu!!!!

A co do BF-a moi dziadkowie od wielu wielu lat nie zyją ,wiec prosze dac im spokój , a BF-a kupiłem za 250 złotch , a co niektórzy mają piraty tylko a sklepie z orginału wytargali kod.

POZDRAWIAM MIMO WSZYSTKO

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 13:10 
Moderator forum

R2D2 napisał(a):
Po 4- wtracił sie jakis yakub i poszły zjebki

Ależ się nie wtrącałem - robiłem w tym czasie herbatkę, tylko później słyszałem Vegete na TSie :)

Deec - wali mnie ile gracie i ile jesteście na scenie. Boomber Man też kicknął jednego z naszych, bo pierwszy dobiegł do samolotu, a gra zdecydowanie dłużej od Was. Chodzi o to, że fakt, iż gracie krócej nie usprawiedliwia Was w żaden sposób do takiego zachowania. Jak wchodzę na serwer i widzę "ty je**** (c)h*** spi*******"... Po prostu wcześniej takie teksty z marginesu rzucały trolle skutecznie tempione, a teraz robią to klanowicze. Ręce opadają. Noblese oblige. Do cholery :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 13:39 

R2D2 napisał(a):
Po 1.- jak naprawiam czołg i on odjeżdza to nie zastanawiam sie kto go wzioł kolega z teamu czy wróg bo nie widać wiec go załatwiam

Musze sie wperdzielić.
Widać teraz po 1 punkcie R2D2 że można go uważać go za n00b'a bez obrazy co ty nie wiem kto jest w czołgu który jest przy tobie. To super tak trzymaj a nie masz czegoś takiego na mapie że sie wyświetla czerowny czołg ???? To oznacza że to jest twoj jak czołg jedzie a ty go nie widzisz to załatw go.
A jak ktoś mi ukradnie czołg to wchodze i kulturalnie po ingliszu pisze mu aby oddał mi czołg. Czasami działa.
Pamiętajcie Jesteś nowy nie wiesz jak grać 4Fun klan zaprasza moje GG: 307932
A jeszcze dodam. Raz naprawiam czołg koleś mi wchodzi 2 strzaly i załatwił czołg wroga który sie czajił strzelec z czołga wyszedł i tyle. Więc czasami trzeba być poblarzliwym dla innych.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 13:39 

Dobra ja swoim wytlumacze ze maja zamknac ....e i mam nadzieje ze sprawe zakonczymy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2