mirobanan1 napisał(a):
Gryniu napisał(a):
mirobanan1 napisał(a):
Mnie ostatnio z deka oszołomiło to co sie dziej np. z niektórymi graczami z 3C (nie żebym miał coś do nich), tylko z deka się zdziwiłem gdy na Battleaxe tuż po respie w budynku zostałem zdmuchniety z thomsona kilkakrotnie...Cóż P.ZONE widać jest już niedodoratowania, chyba że się zmieni głównego admina i adminów pochodnych

dziwne.... masz zastrzeżenia do np. mcda ?
Pewnie miro najbardziej cieszyłbyś się gdybyś to Ty został head adminem

bez skasy, doskonały Admin. Prosze Cię skończ te komentarze o powerzonie i o adminach bo wszędzie piszesz to samo a sam grasz jak grałeś i nie wprowadzasz nic nowego do gry oprucz tanich tekstów w stylu. noobek, fartuch, lolek...

Poziom server budują gracze nie admini bo na wielu serverach jedynym adminem jest PB. Więc to od was samych zależy jaki będzie poziom gry. A tak dodam Mirosławie włącz troche kumacji. Battleaxe.. nie macie żadnej flagi wiadomka, że wam kampia w bazie i respy macie obstawione co robisz ? bierzesz respa w bazie i Jesteś fragiem. Na lotnisku też jest spawn ale wiadomka biegać wam się nie chce...

A na grzyba mi admin...wystarczy jak bedzie ład. Pozatym sam niewnosisz do gry nic więcej niż lameadmin :/ I jakby nie patrzeć ostatnim razem grałem na powerzonie to 2 rundy z rzedu po axis wjebała się m10 dodatkowa a później też i na lotnisko :/. Sam powiedziałeś że poziom gry ustalją m.in gracze i a więc i ty sam

. Dlatego tera zaprzestałem gry na tym servie, bo na zagraniczncyh panuje lepszy poziom gry, a na polskich to nawet jak obok ciebie med stoi i prosisz o wyleczenie to i tak go to h#$ obchodzi.
miro PrOGejmer -> kształtuje scene zagraniczną a nie polską, Magda miała racje z tą apteczką...
@Co do kampienia wiecie tutaj sa respawny w czasie gry nie ma rund jak w CS'ie tam an spawnie nie pokampisz bo nie mozesz a tutaj mozesz ale jak by wygladal BF z takim zastosowaniem jak w CS runda az wybuchnie bomba alb wszystkich zabija? Wygladal by jak k**a dlatego ktos elokwentny zauwazyl ze kampienie CIĘŻKIM SPRZĘTEM W BAZIE jest żałosne i świadczy tylko o graczu i o tym jaki z niego lamer a nie gracz. Dlatego proszę was gracie w klanach dawajcie przykład i nie wchodzcie do bazy wroga...niech lamerzy zabiją was 2-3 razy ale weźcie bazookę rozwalcie go a nicka prześlijcie do mnie i koleś już potem nie pogra sobie...Dawajmy przykład my gracze POLSKIEJ SCENY BF'a jest nas coraz mniej...coraz mniej prawdziwych...
EDIT: zagraniczne serwery też nie są święte, no chyba że miro takie znalazł...
PS: Mam pomysł aby serwer powerZONE #2 stał zahasłowany non stop i hasło puścimy tutaj an forum (może jakiś newsik na stronie) i tam będą grali sobie polacy w gronie prawdziwych graczy bez lamerstwa (rozda się pare dodatkowych adminów w razie czego)...to taka sugestia jak bylibyście zainteresowani to jest to wykonalne...