Teraz jest 21 lut 2025, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:09 

Deec napisał(a):
Dobra ja swoim wytlumacze ze maja zamknac ....e i mam nadzieje ze sprawe zakonczymy.

też mam taka nadzieje :wink:
Wojtas nie jestesmy popierdulkami tylko zawodowcami, jesli widze ze ktoos ukradl mi czolg jak sobie go reperowalem, oczywiscie wkur**am sie ale jak lookne na nicka lub taga przechodzi mi, i mowie grzecznie by wyszedl z pojazdu.

FaTaLWoLf to ja byłem :) oddałęm 3 strzały i poszedlem dalej.

ostatni grałem BOTB i widzialem jak ZimnyHerbert naprawial sobie czołg, gralem pod fejkiem i mimo tego ze nie bylo przeciwnika w poblizu , moje doswiadczenie kazalo mi wejsc i poczekac asz zimny naprawi se czolga. Zimny zaladowal mi mine a ja mu szybko napisalem zdejmij ją to ja Vedzi :P i tak sie zakonczyla ta historyjka :D

Myśle że sprawa z Clanem CPs jest zakonczona :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:13 

he he, no ja jestem nerwowy na tym tle, ale to się naprawde znikąd nie wzięło, poza tym wiecie Vegeta wrócił z Vietnamu i nie wie jak się zachować na prawdziwej wojnie dla twardych mężczyzn

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:24 

Na tym forum są opiasne zasady gry w BF-a , o nie campieniu bazy niepszejmowalnej przeciwnika, o nie kradzeniu sprzętu jak również zabieraniu takowego.Trudo jednak idzie ich przestrzeganie nie tylko CpS-owi ale i innym klanom bardziej doświadczonych na scenie.Jeden z polskich klanów ma w regulaminie nie campienie pod zadnym pozorem ,i niestety
grając z klanem z zachodu zostali skampieni az piszczało.Tak wiec sa zasady tyle ze kazdy je interpretuje inaczej.Przykład z gry na powerzonie:
stalingrad stoje czołgiem po prawej stronie u aliedów ,nawet nie przejechałem torów podczas całej gry .Nastepna mapa liberation gram po stronie alied gosc z klanu(pseudo znane redakcji) kradnie sprzet i zabija mnie 3 razy .Atak kurw....y i pisze wyp....z naszej bazy a on na to " a wy co robiliście na Stalingradzie???"Zrobiło mi sie go żal i nie dostał bana,ale czy tak sie robi???Odpowiedzialność zbiorowa,jesli ktoś campił to sie melduje a nie robi tak samo.

Poadrawiam i sorki jak coś :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:47 

Fajnie , że jest nowy porzadny serwerek do BFa w Polsce. Fajnie , że kjest duzo tiketów :> Fajnie , że są chętni do gry. Całkeim dobre ustawienia, kopanie za pinga i za TK. Super. Starzy wyjadacze muszą też miec troche wyobrazni i pamiętac ze "młodzież" moze nie wiedziec , że po tylu meczach rozegranych nie zdarza sie nam kraść sprzetu kolegom ,a le czesto zdarza nam sie robić coś co w oczach neidoswiadczonych graczy może wygladać absurdalnie ale ma jakies głebszy sens który my znamy z racji doswiadczenia. teraz jak vegeta wejdzie do cvzyjegoś czołgu to już bedziecie wiedziec ze zrobił to zeby pomoc a nie zeby ukrasc. I spoko , po to ejst forum zeby takei rzeczy wyjasniac. Ja sie wczoraj wkurzyłem bo na omaha grałem po stronie allies (mojej ulubionej ) sam jako medyk ( + moze jeszce 2 inncyh profesji) i 15stu snajperów. Wkurzylem sie bo mimo ze ich tylu było to walili do mnei snajperzy neimieccy :D Wystarczy ze u niemców w takiej sytuacji bedzie dwoch graczy z głową i nigdy sie nei wygra takiej mapy. Co ja mowie nei wygra , nie pogra sie z przyjemnoscia.... No i troche poniosły mnei te no .,.. nerwy :) Sorry.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:50 
Moderator forum

no i ja siedzialem w czolgu i nie dopuszczałem do przejscia do bunkrow...i nikt nie wpadl na pomysl zeby mnie zdjac Fletcherem..

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:50 

a przy okazji , fajnie ejst popykać w BFa po krótkiej przerwie :) Do klanów cie zapraszają i pytają sie z jakiej gry przeszedłes do BFa :) Najsss...:)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:51 
Moderator forum

Pepsee napisał(a):
a przy okazji , fajnie ejst popykać w BFa po krótkiej przerwie :) Do klanów cie zapraszają i pytają sie z jakiej gry przeszedłes do BFa :) Najsss...:)

buahahaha widzialem to pytanie wczoraj na stalinie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 14:55 

To Fakt.Ja na Omacha nie nawidze czołgów axisów na plaży,aczkolwiek nie mam nic przeciwko temu by stały na zjazdach ,dlatego ze ta mapa staje sie nigrywalna dla jednej i drugiej strony bo trwa 5 minut :shock: Bezsens.
Tez tak grałem ale do momentu gdy na jednym z amerykanskich serwerów dostałem bana .Heh i zrozumiałem ze ta mapa jest ok jak da sie wyladować aliedom na plaży.Wtedy jedni i drudzy pograją:)

Pozdrawiam i sorki :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 15:03 
Moderator forum

R2D2 napisał(a):
To Fakt.Ja na Omacha nie nawidze czołgów axisów na plaży,aczkolwiek nie mam nic przeciwko temu by stały na zjazdach ,dlatego ze ta mapa staje sie nigrywalna dla jednej i drugiej strony bo trwa 5 minut :shock: Bezsens.

Bo jakaś lama adminowała :) Wystarczą dwa celne strzały z Fletchera i robi się na plaży ciszej :)

@Pepsee - miło Cię znowu walczyć i ginąć u Twego boku ;) W ogóle ostatnio emeryci się na serwerach wysypują - Shaggy, Brat Garet, Wojtas, Fatal, stara dupa Gore'a też. Od razu inaczej gra wygląda :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 15:07 

Pepsi, pespi, cocacola w piździec :wink:

Widzę, ze sie oftop rozwinal, wiec tez cos powiem...

Nie nawidze podpieprzania czolgo. Vegeta zrobil slusznie, (nie bronie go, bo gra dluzej) poniewaz chcial uratowac m8 z druzyny. Simple i basta!

Z kolei dzisiaj gralem na [LGND] BF 1942 Sever#1 czy jakos tak, lamki ganiały ze statsami -30 itp, to sie spytalem co robią. Gosc (Icy bodajze, nie pamietam nicka), ze jest "tk war". To sie wqrwilem i powiedzialem, ze nich tk war robią sobie na wlasnych serverach a nie na publicznym. Pograłem troche, posiekłem ludzi, dupek zaczal pisac, zebym wiecej tkowal czy cos, bo to fajna zabawa! I ze sie przyzwyczaje....

Niedawno zreszta gralem na EAUK 22 - Aberdeen. Rozpoczynam jako axis, gdzies polowa rundy. Jade na flage najblizszą axis (ta na lewo od miasta). Troche tam ludu bylo, posieklem i jakis idiota wpakowal sie czolgiem tak, ze nie dalo sie przejac flagi. Wiec wysiadlem z mojego panzera, i neutralizuje... Qfa, spawn, idiota wpierdziela sie z butami do panzera, ktory stal 4 metry ode mnie. Zresztą tez go naprawialem... Pisze grzecznie (choc wqrwiony ostro bylem) zeby wysiadl bo to moj czolg. Zaczal bluzgac na polaków, ze tylko polak moze powiedziec cos takiego.

Qrwa, BF 1942 = CS? :cry:

@Yacub - emeryci, emerytami, ale grac to jeszcze potrafią :wink: . Pozdro dla R2D2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 18:17 

Werminator napisał(a):

To nie twój tekst lamo :P Byś źródło podał :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 18:25 

Dzieki za pozdrowienia Wermi :D

Zapraszam do wspólnego kampienia w CpS :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 18:36 

dedido napisał(a):
Werminator napisał(a):

To nie twój tekst lamo :P Byś źródło podał :twisted:

O przepraszam, copyright by =MON.BF= Janek[PL], all rights reserved :wink: .

@R2D2 - jak będę miał chwilkę, to wpadnę :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 19:02 

To tak.
Nie grałem miesiąc w BF'a bo mi sie spierdzelił coś naprawiłem wszystko cacy wchodze na serwer pisze Siema i odrazu: "FaTaL chcesz do klanu ???"
Odmówiłem :).
vegeta - nie graj pod fake nickiem :D bo nie ładnie :P
Pepsee - to że na Omacha po stronie alliens jest 50% sniperów to normalka :D i tak zawsze jest
yacub - he he emeryci jak to sie mówi... "Starzy ale jaży i kobitek też chcą" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2005, 12:45 

Ale jestem podminowany. Wracam właśnie z serwera CpS bf1942 powerzone
na ktorym dostalem laga mówiąć prawde o niektórych osobach z CpS.
Osobnik pod tagiem =CpS=DJ_niblaB naZlomie wjechał czołgiem Rosyjskim do bazy Niemców i zaczą kampowac staną tak czołgiem że ostrzeliwał osoby i czołgi które sie respawnowały poniewarz miał je przed sobą .
I ja pytam gdzie tu inteligencjia gdzie tu jest duch gry w BF'a w klanie CpS jak nie ma na codzień CpS. W strone wyżej wymienionego gostka poszed więcuszek brzydkich słów. Jak sie widzi kolesia z klanu polskiego który campuje to sie żygać chce a jak jest to CpS to można sie przyzwyczaić

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2