Teraz jest 21 wrz 2019, 23:34

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: pytanko
PostNapisane: 6 sie 2005, 11:58 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2004, 12:46
Posty: 292
Lokalizacja: Kraków
Czy moge zrobić tak zeby w liście serverów były tylko polskie servery na bf1942? bo mam setki serwerów ale nie spotkałem zadnego ojczYstego. Z góry dzieki za odpowiedź. Wiem ze podobny post gdzies był, ale szukam od wczoraj i znaleźć nie moge. Wiec przepraszam adminów za problemy :)

_________________
Polish soldier fights for the freedom of other nations but dies only for Poland


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 12:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sie 2004, 21:28
Posty: 1040
Lokalizacja: Siedlce
przeczytaj poradnik w dziale problemy
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=9517
punkt 1 podpunkt c)
powodzenia :P

_________________
PTS1939 | Kamillos


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 14:06 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2004, 12:46
Posty: 292
Lokalizacja: Kraków
ja kiedys zauwazylem posta gdzie ktos powiedział jak dokładnie w grze zmienić zeby tylko polskie servy pokazywało, ale nie potrafie tego znaleźć. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc kamilos :)

_________________
Polish soldier fights for the freedom of other nations but dies only for Poland


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 17:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Używaj HLSW. Tam w nowej liście możesz usyawić filtr na dany kraj. Poszukaj na tym forum topiców o HLSW to dowiesz się jak dokładniej (gdzieś jest jeszcze minitutorial mojego autorstwa jak to robić),

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 11:59 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Lub ASE -> All Seeing Eye , w ASE filtrować można po kraju i jest to bajecznie proste.

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
cooler_pl napisał(a):
Lub ASE -> All Seeing Eye , w ASE filtrować można po kraju i jest to bajecznie proste.


Tylko trzeba przewinąc te 2000 serwów co są "ponad" Polską a to trwa. Zaś z każdym odświerzaniem listy znowu tzreba te masę przefiltrować W HLSW z filtrem zaś masz tylko polskie i tylko je odświerza. Duża jest to oszczędnośc czasu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 07:35 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2003, 07:58
Posty: 1901
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Mylisz sie Xena - filtr w ASE dziala tak samo jak w HLSW... widzisz tylko polskie i tylko je odswieza. Takze pierdo...cie Hipolicie ;)

_________________
Nikogo nie ma w domu


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL