Teraz jest 18 wrz 2019, 05:38

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sie 2006, 13:59 
Offline

Dołączył(a): 12 sie 2006, 00:01
Posty: 17
Lokalizacja: Górzno
zainstalowalem wszysko jak kazaliscie..
wlaczam biore multi i update iiiiiii czekam i czekam i nic nie ma. dlaczego nic sie nie pokazuje??
aha sciagnalem od was servy na 1.6. b ale cos niewiem jak je zainstalowac albo skopoiwac
proszę o pomoc!!

_________________
amd 64 3000+
radeon x200/x500 256 mb
512 ram <--- mało


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 14:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2004, 16:44
Posty: 1184
Lokalizacja: Giżycko
Zainstaluj HLSW.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 15:07 
Offline

Dołączył(a): 12 sie 2006, 00:01
Posty: 17
Lokalizacja: Górzno
czy moge znalezc to u was?? sciagnalem cos do wersji 161 cos tam i niewiem gdzie mam to zainstalowac

_________________
amd 64 3000+
radeon x200/x500 256 mb
512 ram <--- mało


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 15:20 
Offline

Dołączył(a): 12 sie 2006, 00:01
Posty: 17
Lokalizacja: Górzno
ok sciagnalem sobie HLSW z jakiegos serva po polsku i nigdzie nie moge znalezc serwów na krorych graja ludzie 24 --> podajcie jakies

_________________
amd 64 3000+
radeon x200/x500 256 mb
512 ram <--- mało


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 16:25 
Offline

Dołączył(a): 22 sty 2006, 00:29
Posty: 32
http://www.pkt-klan.com.pl/pliki/hlsw.html --- INSTRUKCJA HLSW
http://rapidshare.de/files/28802422/filter.dat.html --- FILTRY DO HLSW
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=15649 --- TEMAT O HLSW ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 17:37 
Offline

Dołączył(a): 12 sie 2006, 00:01
Posty: 17
Lokalizacja: Górzno
dzięki koles przydalo sie cos innego niz all seeing eye heh ciekawe czy zadziala

_________________
amd 64 3000+
radeon x200/x500 256 mb
512 ram <--- mało


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2006, 17:50 
Offline

Dołączył(a): 12 sie 2006, 00:01
Posty: 17
Lokalizacja: Górzno
zrobilem wszystko tak jak jest napisane i jak biore znaczy wybieram server i biore polacz z serverem to pokazuje sie gra ze ma sie ladowac 5 sekund i jest napisane failed to connection to server :( i wychodzi do ekranu gry a jak biore w multi internet i update to nic nie szuka POMOCY!!! aha a jaka masz wersje HLDS

_________________
amd 64 3000+
radeon x200/x500 256 mb
512 ram <--- mało


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL