Teraz jest 17 paź 2018, 05:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sty 2008, 11:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2008, 14:08
Posty: 35
Lokalizacja: Bydgoszcz
Bez różnicy czy startuje serwer z odpalonego BF 1942 czy z dedicatedsever mojego serwera nie ma na liście. Jak wymusze IP to też go nie ma ale poprzez Add server moge na niego sie dosta, inni gracze nie maja szans na nawet przez Add. Z groy dzieki za rozwiazanie mojego problemu.
[/list]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 11:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sty 2004, 15:43
Posty: 1141
Lokalizacja: Warszawa
Masz firewall'a albo wewnetrzne IP?

_________________
"We Polish Airmen
Gave our souls to God,
Our bodies to the British soil
But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 13:06 
Offline

Dołączył(a): 1 sie 2006, 17:06
Posty: 639
Serwer nie odrazu Ci się pokaze na liscie, musisz trochę odczekać, nawet do paru minut.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2008, 13:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sty 2008, 14:08
Posty: 35
Lokalizacja: Bydgoszcz
Tak wogóle to mam net w blueconnect i mam nadzieje że to niema znaczenia. Adres IP mam automatyczny i odziwo zawsze 0.0.0.0, może spróbuje go wymusic(przedtem IP wymuszałem w oknie dedicatedserver)?
Apropo czekania to nie byłem z byt cierpliwy, zawsze 3 lub 4 minuty. Dzięki za wszystko do zobaczenia na froncie.[/code]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL