Teraz jest 11 gru 2018, 03:15

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 lut 2008, 09:45 
Offline

Dołączył(a): 29 lut 2008, 09:30
Posty: 1
sprawa wyglada tak:)
chce zalozyc serwer bf1942 i aby to zrobic wszystko musze uploadowac - tekstury/mapy/dzwieki itp itd a przy moim laczu zajmie to kilkanascie godzin, zwracam sie wiec z prosba o udostepnienie mi na kilka minut folderu "Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives" gdzie wymienione wczesniej tekstury/mapy/dzwieki sie znajduja (czyli 90% 'wagi' bf) bo w necie nikt tego nie wiedziec czemu nie udostepnia:/ (przykladowo jesli chce sie takie pliki uploadowac do q3 wystarczy w google wpisac "pak0.pk3" "index of" a do battlefielda nic:/) folder ten nie zawiera zadnych ustawien gracza/serwera itp wiec nic nie kradne poprostu fajnie byloby dzisiaj pograc na wlasnym serwie zamiast w przyszlym tygodniu:)
tak wiec jesli ktos posiada juz serwer bf na szybkim laczu prosze o udostepnienie tych plikow na te pare minut
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2008, 15:11 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
To nie Call of Duty by wgrywać na serwer 4GB...
Tu masz instalki:
Win - http://battlefield2.filefront.com/file/ ... r_16;23192
i Patch 1.61 - http://battlefield2.filefront.com/file/ ... 161b;33701

Linux - http://battlefield2.filefront.com/file/ ... rver;23188
i Patch 1.61 - http://battlefield2.filefront.com/file/ ... 161b;34076

Jeśli coś jest źle poprawcie mnie.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2008, 17:02 
Offline

Dołączył(a): 11 kwi 2006, 18:16
Posty: 5
masz racje to nie call of duty i trzeba wgrac tylko 1.2gb bo tyle zajmuje battlefield + ten plik ktory zapodales (mam nowsza wersje:)
serwer musi miec np mapy by wiedziec ze grasz na tej samej (przykladowo na kompie bys sobie wgral na mape samolot to serw musi wiedziec ze cos sie nie zgadza i odciac ci dostep) jak i inne elementy gry...

_________________
Frag the best, die like the rest


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2008, 01:32 
Offline

Dołączył(a): 19 sty 2007, 16:08
Posty: 47
chlitto napisał(a):
masz racje to nie call of duty i trzeba wgrac tylko 1.2gb bo tyle zajmuje battlefield + ten plik ktory zapodales (mam nowsza wersje:)
serwer musi miec np mapy by wiedziec ze grasz na tej samej (przykladowo na kompie bys sobie wgral na mape samolot to serw musi wiedziec ze cos sie nie zgadza i odciac ci dostep) jak i inne elementy gry...


Heh... ciekawe....
Widzę, że zapoznałeś sie z tematem dogłębnie, szkoda tylko że nie dotyczył BF'a a "SIMS’ów"

_________________
VOTE for FH2
Team Exavs rekrutuje do FH2 -http://forum.exavs.com


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2008, 02:24 
Offline

Dołączył(a): 11 kwi 2006, 18:16
Posty: 5
sx opieralem sie na tutorialu bf1942.lightcubed.com i z jakies tam jeszcze stronki gdzie byl podany ten sam plik co powyzej (tyle ze rc2) i bylo wyraznie napisane ze trzeba wgrac -.- troche zdziwilem sie ze mapy niby tam sa ale skoro podaja link i pisza zeby wgrac to wgrywam, co prawda troche sie zdziwilem gdy bez mapy berlina odpalilem berlin na serwie ale jednak:)

teraz mnie szymon uswiadomil i pomogl na gg za co serdecznie dziekuje:*

_________________
Frag the best, die like the rest


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL