Witam! Ogłaszam iż mój serwer Battlefield 1942 patch 1.6.1b startuje w ten wtorek (16 sierpnia) i prosił bym o kontakt ludzi którzy wiedzą (przynajmniej) dużo jak postawić lub rozkręcić serwer BF1942.Planuje aby mój serwer był:Sloty: 20
Host: Francja (Lile)/Niemcy(Kolonia)
Zawierał: Web-staty
CO DO REWPAWNU (o ile się da to ustawic): USN Fletcher Class - respawn 4 minuty, USS Enterprise - 15 minut, HMS Prince of Wales - 10 minut, USN Gato Class - 7,5 minuty... Japońskie odpowiedniki będą się respawnowac tak samo jak ich Amerykańskie odpowiedniki! Samoloty <WSZYSTKIE> - 2 minuty (podstawa zabawy).
Na dodatek mam kilka pytan:1) Czy na serwerze BF1942 da się zrobić web-staty aby na stronie www pokazywało statystyki?
2) Ile może być max administratorów serwera?
3) Jakie mapy polecacie na serwer 20 slotów? Ja myślę tutaj o "Midway" jako głównej mapie ale mogę być w wielkim błędzie.
4) Co robi ten cholerny PUNK BUSTER?! W BF2 mnie strasznie denerwował to samo tutaj xD
PS: Każdy kto chce pomóc przy serwerze niech się zarejestruje na http://www.soulburn.pl/ oraz udziela się w dziale związanym z BF 1942.Dodatkowo mam plany związane z ogólnie BF1942, czyli? Że na stronie np. będą podawane new'sy dot. BF 1942/BF 1943 (na którego tak czekam)
Mam nadzieję że każdy kto się zgłosi na ważniejszą posadę będzie miał oryginalną grę, nie zbyt przepadam za piratami...