Teraz jest 21 wrz 2018, 09:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Serwer FH 0.7
PostNapisane: 4 kwi 2012, 23:07 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2012, 23:01
Posty: 7
Zapraszam na serwer :P Gram tamzkumplem wieczorami, nieraz grają jeszcze inni ale ogólnie mało ludzi i troszkę dziadowsko:P Im nas będzie więcej tym lepiej:P

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2012, 19:00 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2004, 13:15
Posty: 2432
Lokalizacja: Bydgoszcz
W FH gra mało ludzi.

Zapraszamy do Classic'a.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2012, 19:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
W classicu nie ma knife glitcha!

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2012, 22:11 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2012, 23:01
Posty: 7
Mi się tam FH o wiele bardziej podoba niż classic :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2012, 15:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
A to ściągnij FHSW, to jest mod, który rozwija FH, a mimo iż mało ludzi w to gra, to i tak więcej niż na tym ukraińskim serwerze, a i grają Polacy.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2012, 00:11 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2012, 23:01
Posty: 7
mam fhsw ale strasznie mi muli na kompie :(

EDIT: ale możesz polecić jakiś serwer gdzie gracie to może wbije:P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2012, 09:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
FHSW Europ. Paru Polaków z naszego forum(w tym ja, jak mam nagrzanego kompa, bądź czas na poczekanie, aż mapa się załaduje) gra tam. Więcej w wątku o FHSW w dziale FH na forum.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2012, 22:33 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2012, 23:01
Posty: 7
No i niestety nie pogram :( wsinglu mapy wczytują się wieki ale mimo wszystko działa, natomiast multi = pasek łądowania śmiga w 5 sek do końca -> kilkanaście minut czekania -> windows wywala "wystąpił błąd z aplikacją" ;/


EDIT: sprawdzi ktoś ten serwer FHSW 14dss.org.ua:14567 :Pbo nie wiem czy mi nie działa czy serwerlipny:D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL