Teraz jest 16 wrz 2019, 02:34

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2005, 14:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 kwi 2004, 19:59
Posty: 1546
Lokalizacja: Polish Beer's Republic
Trzeba rozpakować tgz do /bf1942/mods
albo rozpakować u siebie i wgrać przez FTPa do tej lokalizacji cały katalog z modem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2005, 14:37 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 cze 2003, 15:36
Posty: 2259
Lokalizacja: Gliwice
Cytuj:
Admin Pif-Paf (19:34)
niestety debian nie pozwala uruchamiac wiekszosci serwerow...
Admin Pif-Paf (19:35)
na kazdej maszynie pifpafu
Admin Pif-Paf (19:35)
dziala do kilku serwerow gier
Admin Pif-Paf (19:35)
debian
Admin Pif-Paf (19:35)
w tym przypadku to emulacja linuxa
Admin Pif-Paf (19:35)
na freebsd
Admin Pif-Paf (19:35)
kilka bibiliotek, sterownik do jadra


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


o fak już dawno się tak długo nie śmiałem uff jeszcze teraz brzuch mnie boli..........boże czy oni są z łapanki ja kumam ze lubią bsd za stabilnośc itd ale bez jaj emulowac linuxa na bsd zeby odpalic server to są jaja niech sobie istotne sprawy postawią na bsd a serverki które nie lubią bsd na linuxie ...napisac skrypt sprawdzający czy dany proces działa to nie jest specjalna filozofia.

Ale najbardziej się uśmiałem przy stwierdzeniu

Cytuj:
]Admin Pif-Paf (19:34)
niestety debian nie pozwala uruchamiac wiekszosci serwerow...


takiej pierdoły już dawno nie słyszałem .. artih podczas rozmowy poproś o przykład jaki server mu nie zadziałał na debianie. No chyba ze on mówi o emulatorze debiana pod bsd.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 10:47 
Offline
Maskotka BF.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sie 2004, 14:04
Posty: 1338
Lokalizacja: Jersey, UK
A może niech któryś z Was pomoże Artihowi w stylu: Artih będzie rozmawiał z tym gościem i wklejał na bieżąco cała rozmowę z nim np. Tobie Max (lub innej osobie, która się na tym zna), a Ty będziesz mu pisał, co ma Artih temu gościowi odpisać ?? (wiem że to trochę kombinowania i cudaczenia, ale w sumie nie wiem czy najlepszym pomysłem byłoby aby Artih poprosił Was o 'osobistą' rozmowę z tamtym kolesiem, bo znając życie to byście tego kolesia zrównali z ziemią :lol: ).

_________________
enclave.ladY from FSPQR family
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 14:41 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2004, 13:15
Posty: 2432
Lokalizacja: Bydgoszcz
Taaa, to by było ciekawe przyżycie ... dla tego adminka :wink:

Ale kij im w oko - niech tylko uda mi się wgrać moda i pauze włączać i mam ich w dupie :twisted: .... chociaz z drugiej strony za te 210,00 zł co im wklejamy mogli by się bardziej postarać, lamy jedne :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 10:54 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2004, 13:15
Posty: 2432
Lokalizacja: Bydgoszcz
Panowie kolejne dziwne pytanko - mamy wgrane na serwer mapki customowe ... śmiga Dukla Pass, śmiga UN_Berlin i kilka innych ... ale już kilka nowych zamiast się ładować (mapka pilotów, Jeep Race, Uberdeen) to ładuje się np. Bocage albo inna zwykła :(

Co może być przyczyną :?:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL