Deec napisał(a):
widzisz, problem w tym, ze wiekszosc z osob tutaj wypowiadajacych sie ma duze doswiadczenie w adminowaniu serwerami, a wy unosicie sie i uwazacie, ze robimy wszystko zlosliwie - powiedz mi prosze ile masz lat ? ja oceniam zachowanie na ok. 16 - to ten okres co sie kazdy buntuje i uwaza sie za pepkiem swiata.
P.S. Zrozum w koncu, ze nam nie zalezy, aby skopac i zmieszac z blotem CPS (sami zreszta sie juz osmieszyliscie wielokrotnie - i juz wystarczy), tylko chcielibysmy moc sobie w spokoju pograc :/ Na szczescie wiekszosc dobrych graczy juz nie wisi na powerzone (zostala sama lameriada), ale nadal bywa tak, ze jak wiekszosc klanow ma mecze lub treny, lub jest po prostu bardzo pozno, to jedynym serwem, gdzie sa ludzie jest tylko powerzone.
P.S2. Wydawalo mi sie, ze wszyskim klanom powinno zalezec na umacnianiu naszej sceny - widze jednak jest wyjatek od reguly, ktorym jest CPS - najpierw wycofaliscie sie z PL ligi, teraz zamiast wysluchac glosu "ludu" unosicie sie - stworzyliscie najbardziej gowniany serw jaki moze byc w polsce - odstraszajac wszystkich nowych graczy (watpie, abym dluzej pogral w BFa gdyby 1 moim serwem do gry byl powerzone). Az dziwie sie sponsorowi, ze jeszcze sie nie wycofal...