Teraz jest 18 paź 2017, 05:47

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 sie 2008, 17:04 
Offline

Dołączył(a): 15 lip 2008, 18:15
Posty: 16
Mam pytanie czy są jescze jakieś polskie serwery :?: : :!: ?:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2008, 12:45 
Offline

Dołączył(a): 1 mar 2007, 21:06
Posty: 31
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Jest jeszcze ostatni, klanu do którego należę i nazywa się: .pl GOTCHA^ All Maps server.
IP: 212.122.202.191:15567 jak na razie jest założone na nim hasło, ale spowodowane jest to tym że bierzemy udział w rozgrywkach ESL i koledze nie chce się ciągle tego ustawiać :P , ale myślę że niedługo go odblokuje.

_________________
Obrazekhttp://profile.xfire.com/remion50


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sie 2008, 07:38 
Offline

Dołączył(a): 15 lip 2008, 18:15
Posty: 16
A Dużo osób na nim gra


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sie 2008, 11:19 
Offline

Dołączył(a): 1 mar 2007, 21:06
Posty: 31
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Niestety nie.. głównie my członkowie klanu i czasem ktoś znajomy.

_________________
Obrazekhttp://profile.xfire.com/remion50


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sie 2008, 07:26 
Offline

Dołączył(a): 15 lip 2008, 18:15
Posty: 16
Jest na nim jescze hasło????


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sie 2008, 13:03 
Offline

Dołączył(a): 1 mar 2007, 21:06
Posty: 31
Lokalizacja: Świętokrzyskie
Nie już nie, ale może być od czasu do czasu ustawione, gdy gramy np. jakiś funwar (najczęściej weekendy). Ale normalnie nie jest ustawione.

_________________
Obrazekhttp://profile.xfire.com/remion50


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sie 2008, 11:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2007, 12:57
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
W jakich godzinach tam ludzie grają? Bo jak sprawdzam zawsze to pusty :/

_________________
*RwCB* Kamil PL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2010, 23:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lip 2010, 17:43
Posty: 2
Lokalizacja: Trnobrzeg/Belfast
Koledzy wojacy... Czy gra jeszcze ktoś w te grę online? Tzn, czy są jeszcze jakiekolwiek działające serwery z BFV??? Wie ktoś, coś na ten temat? A może jest jeszcze jakiś rankingowy?? Pytam, bo z przyjemnością wrócił bym do tej gierki, oczywiście online, ale nie wiem czy da radę jeszcze gdzieś "powalczyć" :( A w dodatku zdobyć jakieś udokumentowane rankingiem osiągnięcia. Pytam też dlatego, że grę musiał bym zdobyć w drodze kupna i nie jestem pewien czy warto inwestować....

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2010, 13:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1088
Inwestycja w granicach 40zł... Tu masz serwery do BF:V: http://www.game-monitor.com/search.php?game=bfvietnam
Prawie zawsze znajdzie się jakiś zaludniony serwer, wiec da się jeszcze pograć.
Tu masz polski serwer, czasami ze znajomymi sobie gramy:
Obrazek

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sie 2010, 14:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2612
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Kto byłby chętny pyknąć na tym asterze?
Znajdźmy małą ekipe, wbijmy się na ts stąd i pograjmy.
Dawno nie latałem vietnamcem
War-huh
What is it good for?
Absolutely nothing
Say it again
War-huh
What is it good for?
Absolutely nothing

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2010, 20:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lip 2010, 17:43
Posty: 2
Lokalizacja: Trnobrzeg/Belfast
szymon08 napisał(a):
Inwestycja w granicach 40zł... Tu masz serwery do BF:V: http://www.game-monitor.com/search.php?game=bfvietnam
Prawie zawsze znajdzie się jakiś zaludniony serwer, wiec da się jeszcze pograć.
Tu masz polski serwer, czasami ze znajomymi sobie gramy:
Obrazek

Dzięki serdeczne...Chyba zainwestuje :)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lut 2011, 21:31 
Offline

Dołączył(a): 17 lut 2011, 12:39
Posty: 1
=helicopterelita=[HE]= polski serwer fajne mapki suzo helikopterow !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sty 2016, 09:56 
Offline

Dołączył(a): 18 sty 2016, 09:51
Posty: 1
jakby ktoś kto się zna mógł zrobić listę polskich serwerów :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sty 2016, 23:26 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1088
Nie ma polskich serwerów, a aktualnie masz tylko 11 serwerów gdzie ludzie siedzą może na 2-3 z nich.

Obrazek

Jeśli chcesz nadal widzieć serwery w przeglądarce polecam zobaczyć ten temat: viewtopic.php?f=19&t=51104

Szybka zamiana wersji gry z 1.21 na 1.2 i odwrotnie, tutaj: viewtopic.php?f=19&t=49465

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL