Teraz jest 17 paź 2018, 22:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 15:13 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2006, 01:11
Posty: 6
w BF Vietnam najchętniej gram z całej serii, BF2 straszne bugi miał, a i sprzęt mam już troche przestarzały...
tylko odkąd w Polsce mieszkam znowu (Wrocław) trudno mi znaleźć serwer z dobrym pingiem i odpowiednią liczbą graczy...
bo jak ping jest ponad 50 to nie ma sensu grać, tylko sie wkurzać można, bo żeby biegnącego przeciwnika trafić trzeba z dwa metry przed niego celować :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 15:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
ping 50 jest bardzo dobry jesli chodzi o bfv nawet z pingiem do 100 mozna pograc.

ale ludzie co grali w np cs nie rozumeja fizyki gry, tego ze trzeba strzelac z wyprzedzeniem i wszystko zwalaja na ping

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 15:35 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2006, 01:11
Posty: 6
własnie ostatnio w cs pogrywałem... ale tak czy siak jak miałem w Niemczech pingi 20-30 w BFV to nieźle wymiatałem na serwerach. a teraz mało który pojedynek jeden na jeden wygrywam :( może się właśnie do fizyki gry trzeba przyzwyczaić znowu


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 22:49 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2006, 01:11
Posty: 6
i właśnie na waszym serwie siedze, fajny ping... 26...
tylko że nikogo nie ma... wcześniej z 10 osób było ale z hasłem... może byście bez hasła trenowali? 10 graczy to troche mało, moim skromnym zdaniem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 23:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
django139 napisał(a):
i właśnie na waszym serwie siedze, fajny ping... 26...
tylko że nikogo nie ma... wcześniej z 10 osób było ale z hasłem... może byście bez hasła trenowali? 10 graczy to troche mało, moim skromnym zdaniem
Jeśli jest hasło i są gracze to jest albo trening albo mecz.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 00:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 wrz 2004, 22:44
Posty: 144
Lokalizacja: Warszawa
django139 napisał(a):
i właśnie na waszym serwie siedze, fajny ping... 26...
tylko że nikogo nie ma... wcześniej z 10 osób było ale z hasłem... może byście bez hasła trenowali? 10 graczy to troche mało, moim skromnym zdaniem


no mielismy meczyk dzisiaj, wiec byl zamkniety...

trening bez hasla? kiepski pomysl... moglby wtedy kazdy sobie wejsc i zobaczyc co trenujemy a potem to wykorzystac na meczu, a poza tym taki osobnik przeszkadzalby tylko...

a 10 osob to malo ale juz pograc mozna, a jesli chcesz grac z ludzmi z polskiej sceny to sciagnij sobie taki program All Seeing Eye, albo xfire (w tym drugim musisz miec kogos w znajomych, aby zobaczyc gdzie gra)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 16:07 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2006, 01:11
Posty: 6
wlasnie na eye-u mi trzy polskie serwery pokazuje, i tylko u was sie gra...
no rozumie, ze trenuje sie tylko ze swoimi. ale meczyki mozecie przeciez tez na otwarym serwerze grac? chetnie bym sobie u was pogral


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2006, 20:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Sciągnij sobie program XFIRE-dodaj do listy znajomych mój nick KAMLOT,jak np będę grał w V to bezpośrednio będziesz mógł przez XFIRE wejść na serwer na którym będę grał,albo odezwij sie do mnie na gg to ci wszystko wytłumaczę.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2006, 14:57 
Offline

Dołączył(a): 20 maja 2006, 01:11
Posty: 6
Dzieki, juz wszystko chodzi... mialem system zasmiecony, dlatego takie lagi. Wgralem windowsa na nowo i teraz wszystko idzie jak po masle... Racja, z pingiem kolo 50 mozna dobrze grac


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2006, 21:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
django139 napisał(a):
Racja, z pingiem kolo 50 mozna dobrze grac

Na naszych serwach jest ping 20-40 .Ping 50 na serwach zagranicznch to jest standart czyli jest oki :D

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2008, 21:09 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2008, 13:44
Posty: 11
Gra ktoś na tym serwie? :omg:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2008, 23:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Tego serwa już nie ma..tak samo jak klanu PRGK.
Chłopaki od nas grają czasami na polskim 3C

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2008, 12:23 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2008, 13:44
Posty: 11
To można podać IP? :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2008, 01:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
pl[3C]&[PLS]NIGHMARE 212.122.202.191.15667

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:16 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Kamlot napisał(a):
Tego serwa już nie ma..tak samo jak klanu PRGK.
Chłopaki od nas grają czasami na polskim 3C

PRGK jest i ma się dobrze. Dywizja PRGK-V grającą w BFV też jest i ma się też dobrze - jest zahibernowana.
Na przyszłość proszę o sprawdzenie informacji, których się pisze.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL