Teraz jest 13 lis 2018, 18:29

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: polskie servery
PostNapisane: 11 cze 2005, 19:46 
Offline

Dołączył(a): 11 cze 2005, 19:29
Posty: 1
jakie sa najlepsze polskie servery bo nie wiem gdzie grac
czy jak zainstaluje te 2 patche to wszystko wystarczy do grania :)


z góry THX

_________________
HEHEHE


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 11:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
kazdy polski serwer jest dobry jak ktos na nim gra ;] :D

ten jest dosc popularny*
81.190.159.250:15567 Multimedia Polska [PRGK-V]

wiekszosc gra na zagranicznych serwach

*w polskim znaczeniu tego slowa :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2006, 17:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 sie 2006, 15:51
Posty: 4
Zeby polaczyc sie z tym serwerem trzeba cos gdzies wpisac, czy moze jest na liscie serwerow?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2006, 20:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sty 2006, 16:22
Posty: 91
Lokalizacja: M-O-S-I-N-A
Server [3C] 212.122.202.191:15567 .pl [3C] Nightmare - All Maps

p.s.
tak jak napisał XD wiekszość gra na zagranicznych :!:

p.s.2

to ty chcesz do klanu??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: ....
PostNapisane: 14 sie 2007, 00:35 
Offline

Dołączył(a): 7 sie 2007, 17:27
Posty: 1
ktos doradzi dlaczego xfire mi nie wykrywa zadnego polskiego serv ? :|
szczerze mowiac jest mozliwosc taka ze nie ogarniam jak dziala ten programik...poprostu :P ale w sumie to dziwne...
nie mam nic poza nightmare...gdzie nikt nie gra :)
no i wlasnie multimedjiii tez nie mam...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 00:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Kliknij w Xfire na serwery i np jak masz serwy z Vietnama to prawy przycisk myszy i ,,odśwież,,Jak np grasz na jakimś serwerze mając włączonego XF to on go zapamiętuje i pózniej bezpośrednio możesz przez XF sie podłączyć do serwa.Co do polskiego serwera to czasami gramy....w nocy.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL