Teraz jest 18 paź 2018, 12:29

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 cze 2008, 13:17 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2007, 13:28
Posty: 30
Gram w battlefilda 1942 juz dosc długo (ze 2 lat) i kupilem VIETNAM. Wszystko ładnie pieknie extra grafika kupe krzakow jest sie gdzie zaczaic:)tylko nie moge sie połaczyc z zadnym serwerem.W battle 1942 wolne dostepne serwery swieciły sie na żółto co oznaczalo wstep wolny.Natomiast w przypadku VIETNAMA wszystkie serwery sa szare i nie mam do nich dostepu .Kliknąłem na add server i wpisalem nr. z wątkow ponirzej np. 81.190.159.250:15567 i pojawil sie "kochany" napis FAILED! JAK TU GRAC???!!!
PS. W battle..1942 ulubione servery klikałem add server i juz je mialem w favorit, tu nie widze takiej opcji .
-JAK SZUKAC DUZYCH SERVEROW NP.64/64(fajnie jak by byly polskie)
-JAK DODAC SERWER DO ULUBIONYCH (add favorite)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2008, 13:29 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Ściągnij patche:
1.2 a potem 1.21
Serwerów jest mało a Polskich nie ma gdzieś od około dwóch lat.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2008, 14:51 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2007, 13:28
Posty: 30
Jak sciagne te patche to jak je zainstalowac ? Nigdy tego nie robilem wiec nie wiem jak to sie robi.
Jak by mi ktos opisal krok po kroku jak to sie robi bede wdzieczny.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2008, 14:58 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Grę zainstalowałeś więc będziesz umiał tylko trzeba chcieć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2008, 15:45 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2007, 13:28
Posty: 30
a skąd mama sciagnac te patche?1,2 i 1,21 !jak juz je sciagne to gdzie je zainstalowac? wiem ze musze te ściągnięte patche zainstalowac w grze BATTLEFIELD VIETNAM ale w jakim pliku je mam zainstalowac ?Tego własnie nie wiem!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2008, 16:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Z naszej strony głównej możesz je ściągnąć. A zainstalować do głównego katalogu gry.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2008, 22:00 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2007, 13:28
Posty: 30
WIELKIE DZIEKI!!! Poradzilem sobie z tym instalowaniem tego patcha:) po długich perypetiach!!Jest sporo serverow zagrałem pierwszą mapke i... odrazu zająłem 1miejsce:) druga wojenka (BF 1942)niezły trening


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL