Teraz jest 18 paź 2018, 11:17

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 maja 2005, 00:01 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
Wiem ze ten temat byl juz poruszany, ale w odpowiedziach stalo przewaznie: path 1.2 potem 1.21 i wszystko gra, ale tak nie jest, pozamykalem wszystkie aplikacje w tle( firewall, antywirus itp. ) i dalej nic
kiedy klikne pojawia sie lista serwerow , ale ponizej w serwer info nie ma nic , raz jedyny pojawily sie tam dane i weszlem ale po krotkim czasie wywalil mnie PunkBuster poza tym lista jest i koniec. Jezeli ktos
mi moze pomoc z gory dzieki. ( AMD 2800+, ATI RADEON 256 MB ,DSL
gra oryginal ) :?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2005, 02:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2004, 01:08
Posty: 1842
Lokalizacja: Myslovitz
myśle ze moze nam pomoc pierwsze zdanie z 13 strony instrukcji oraz update punkbuster'a

_________________
my eyes, my evidence


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2005, 15:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2004, 19:58
Posty: 791
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Przychylam się do UzA 8)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2005, 23:43 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
Update PunkBustera zrobilem( o ile to dobrze zrobilem ), dalej to samo.
A ha zapomnialem ostatnio dodac, ze najpierw musze kliknac na UPDATE
wtedy wyswietla sie lista serwerow, do tego momentu jest ok , klikne
jeden moze dwa serwery jest dalej ok, pojawjaja sie dane w polu serwer info, ale pozniej jak klikam , nie ma nic w polu serwer info na kazdym kliknietym serwerze ping zmienia mi sie na 9999, moze cos tu nie gra,
Pmocy!!! jak nie to pogryze, podeptam i wyrzuce przez okno te gre :)
Dziwne mam tez BF 1942 i wszystko jest ok


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2005, 23:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2004, 01:08
Posty: 1842
Lokalizacja: Myslovitz
a moje zdanie z instrukcji...?

_________________
my eyes, my evidence


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 00:15 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
:?:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 01:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2004, 01:08
Posty: 1842
Lokalizacja: Myslovitz
roman1550 napisał(a):
:?:


podaj nam pierwsze zdanie z 13 strony instrukcji ktora jest w pudelku :) ( taka ksiazeczka) wtedy Ci pomozemy :D

_________________
my eyes, my evidence


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 02:13 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
PROBLEME MIT DER SOFTWARE ?

Wenn Probleme bei der Installation oder Verwendung der Software auftreten, mölchten wir dir gerne helfen. Es gibt Möglichkeiten, sicherzustellen, dass die neusten Spiele auch auf deinem Computer laufen. Diese Möglichkeiten sind unten aufgefürt und sollten die häufigsten Probleme, die beim Spielen der neusten Spiele mit DirektX auftreten können, beheben.

Prosze masz nawet caly werset, a jak mi pomozez to przeskanuje i wysle ci kopie calej instrukcji(oczywiscie oprocz s/n) :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 09:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lip 2004, 19:49
Posty: 170
Lokalizacja: Warszawa
No, i kto teraz sprawdzi czy dobrze napisał? :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 10:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
niech zrobi zdjecie gry z dzisiejsza gazeta :lol: :lol:

to juz jakas mania z tymi piratami :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 12:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2003, 16:04
Posty: 1480
Lokalizacja: Kraków
bennybranco napisał(a):
No, i kto teraz sprawdzi czy dobrze napisał? :lol:

Pop, gdzie jestes? :D

_________________
gry komputerowe
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 14:37 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
Mam pytanie do xD
chcesz moze jeszcze moja metryke urodzenia
zdjecie paszportowe
i moze PIT
Czlowieku to jest chore, jak bym mial pirata to nie zawracam tutaj D**Y
Jak ktos mi moze pomuc to dzieki, ale jak ktos insynuuje takie glupoty to niech lepiej nie pisze wcale :evil: :evil: :evil: :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 16:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2004, 21:17
Posty: 312
Lokalizacja: Kraków
roman1550 napisał(a):
Mam pytanie do xD
chcesz moze jeszcze moja metryke urodzenia
zdjecie paszportowe
i moze PIT
Czlowieku to jest chore, jak bym mial pirata to nie zawracam tutaj D**Y
Jak ktos mi moze pomuc to dzieki, ale jak ktos insynuuje takie glupoty to niech lepiej nie pisze wcale :evil: :evil: :evil: :evil:


CZLOWIEKU TO BYL ZART!!!

jak bys byl fajna laska to bym chcial jescze numer tel ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 19:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2004, 01:08
Posty: 1842
Lokalizacja: Myslovitz
zart nie zart, piratom nie pomogamy :)



wejdz na strone evenbalance i poszukaj tam pbweb -tam pisze co z tym zrobic :)

_________________
my eyes, my evidence


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 03:07 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
no i zrobilem i dalej kicha
ping 9999 i zero polaczenia
Ale jako ciekawostke dodam, ze sprawdzilem moj com. na spawere no i bylo tego troche, usunolem wszystkie szpiegi i HOSANNA udalo sie....
ale ma radosc nie trwala dlugo zagralem dwie mapy i d***. Tak wiec pomyslalem ze moze w moim com. jest cos z software nie tak, tak wiec format c:,
Wynik - pluje se w brode bo stracilem tylko moj cenny czas
Jak tak dalej pojdzie to zglosze moze nowy temat forum
CO ZROBIC Z KRNABRNA GRA - spalic, utotopic a moze wrogowi podarowac? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL