Teraz jest 18 paź 2018, 11:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 19:50 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
zainstaluj sobie firewalla (outpost firewall) i antyvira(nod32)
i nie wylaczaj ich ...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2005, 01:05 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
A moze byc antywirus i firewall :Anti VirenKit Internet Secuirity 2005, aktualizuje prawie dziennie,
moze zmienic cos w ustawieniach?
albo cos w Windowsie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2005, 01:12 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
A zapomnialem jeszcze dodac : jak po nie udanej probie wejscia na serwer
gry zamkne gre i chce otworzyc przeglagarke to muli sie jak bym jechal na najwolniejszym modemie, musze restartowac com, moze jest to jakas wskazowka :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2005, 19:17 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
bo masz malo ramu i muli ci sie komp przez oczyszczanie pliku TEMP.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2005, 01:16 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
1GB jest za malo? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2005, 01:40 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
hmm no to nie wiem.. defragmentowales ostatnio dysk twardy?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2005, 23:07 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
jest po formacie , wgrywalem wszystko od nowa i dalej problem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2005, 22:35 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
Okota napisał(a):
hmm no to nie wiem.. defragmentowales ostatnio dysk twardy?

chyba wyraznie sie zapytalem?
to ze miales formata nie oznacza ze dysk masz zdefragmentowany...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2005, 03:18 
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2005, 23:39
Posty: 11
O.K Zrobione
Wszystko chdzi jak nalezy :D :D :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL