Spawny były z soldier spawnami ale i tak nie działały więc zrobiłem flagę od nowa no i działa.
Ściągnąłem program Bots Factory niestety po angielsku i jest strasznie trudny do opanowania ale już sie trochę na nim znam. Jednak jest mały problem :/.
Gdy mapa się wczytała i klikam Ready i wywala grę ;(. W tym programie pisało coś o wpisaniu komendy ai.createallmaps ale pisze Unathorized method (może inaczej, nie pamiętam). Jeżeli ktoś robił mapę single to niech poda tutaj jakiś turtorial, może być po angielsku bo w necie tylko niemieckie widziałem.
Może ktoś widział jakiś inny program to robienia ścieżek botów?
Poza tym muszę powiedzieć że kupiłem oryginalną grę Battlefield 1942 + dodatki ale na instrukcji nie ma kodów seryjnych!!! (białe puste pola)

. Pisałem do EA żeby mi nowy dali i powiedzieli żebym wysłał do nich zdjęcie rozłożonej instrukcji. Dobra, wysłałem ale czekam na maila od tego gościa już kolo 2 tygodni a kodu nie ma ;(.
Koleś pisał że gdyby kod był w ich bazie to go od razu wyślą jeśli nie to zamówią nowy w Londynie, co wydłuży czas oczekiwania.
Muszę na razie używać pirackiego kodu bo EA to idioci.
P.S Grę kupiłem w sklepie ultima.pl