Teraz jest 23 paź 2018, 02:50

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 lip 2003, 10:34 
Offline

Dołączył(a): 5 lut 2003, 13:23
Posty: 405
Lokalizacja: Rzeszów
Uruchamiam battlecrafta pyta mnie o mod no to daje ok (bf1942) a potem yta sie mnie o sciezke do gry wpisuje prawidlowa i wycodzi mi tak o na pulpit. CO JEST???????!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2003, 12:03 
Offline

Dołączył(a): 28 lip 2003, 20:57
Posty: 562
Lokalizacja: Stąd!
ja mnialem to samo, zainstaluj se patcha np. 1.4
ale kompletnie n ie wiem jak sie tym gownem oblugiwac, bo wszystko po anglikanskiemu :)

_________________
Sivis pacem para bellum!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2003, 08:13 
Offline

Dołączył(a): 5 lut 2003, 13:23
Posty: 405
Lokalizacja: Rzeszów
mam patch 1.4.... i tak samo..mzoe to przez Win XP? w Me mi działalo dobrze.........***** mac


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 08:40 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2003, 20:48
Posty: 107
Lokalizacja: Gliwice
Gruppenfuhrer napisał(a):
mam patch 1.4.... i tak samo..mzoe to przez Win XP? w Me mi działalo dobrze.........***** mac

chyba raczej nie bo mi w XP dzialal i dziala

_________________
C'est un dédale inextricable
Impénétrable aussi


Ravenelle Renouveau...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL