Teraz jest 21 lis 2018, 10:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Westerplatte
PostNapisane: 5 kwi 2010, 17:29 
Offline

Dołączył(a): 5 kwi 2010, 17:11
Posty: 2
siema .
właśnie tworze mape westerplatte . po jednej stronie niemcy a po drugiej polacy.
co o tym sądzicie . od strony brzegu bunkry okopy a tam pancernik ;]]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2010, 19:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
viewtopic.php?f=3&t=31133&start=0&hilit=polskie+mapy+w+fh
:)

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2010, 19:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 kwi 2007, 12:57
Posty: 116
Lokalizacja: Wrocław
Wrzuć czasem jakieś screeny.

_________________
*RwCB* Kamil PL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2010, 20:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
całkiem fajnie gdyby nie to że taka mapa istnieje
Mógłbyś zrobić coś w typie powstania warszawskiego czy Monte Cassino

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2010, 21:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
artij1 napisał(a):
całkiem fajnie gdyby nie to że taka mapa istnieje
Mógłbyś zrobić coś w typie powstania warszawskiego czy Monte Cassino


O shi* ! Swietna robota !
Ide chyba kupic bf1942 oO

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2010, 20:33 
Offline

Dołączył(a): 18 mar 2010, 19:56
Posty: 2
Ja rozpoczęłem prace nad mapą "Powstanie Warszawskie" , lecz nie będzie Polaków tylko Amerykanie ponieważ w Battlefieldzie nie ma takiej jednostki :( .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2010, 20:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Cedar42 napisał(a):
Ja rozpoczęłem prace nad mapą "Powstanie Warszawskie" , lecz nie będzie Polaków tylko Amerykanie ponieważ w Battlefieldzie nie ma takiej jednostki :( .


To zrob ;)

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwi 2010, 21:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
albo zrob mape do FH 0.7

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2011, 18:52 
Offline

Dołączył(a): 3 sty 2011, 19:03
Posty: 18
Cedar42 napisał(a):
Ja rozpoczęłem prace nad mapą "Powstanie Warszawskie" , lecz nie będzie Polaków tylko Amerykanie ponieważ w Battlefieldzie nie ma takiej jednostki :( .

ale można w modzie dodać

_________________
Ludzkość musi położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres ludzkości.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2011, 13:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2009, 17:41
Posty: 207
Mapa o Powstaniu Warszawskim już jest w FHSW i jest bardzo grywalna na serwerach. Mapa jest dobrze odwzorowana, są nawet przejęte przez polaków pojazdy niemieckie: Jagdpanzer38(t) Hetzer "Chwat" i PzKpfw V Panther - oba w historycznych malowaniach! Polskie odziały też mają historyczny ubiór - kurtki Panterki z biało-czerwonymi opaskami na ramieniu. Polecam zainstalować sobie MOD FHSW 0.42 i raz na zawsze porzućcie granie w czystego BF1942 czy nudnego FH.

FHSW - to najlepszy i największy mod do battlefielda 1942. Ponad dwa razy więcej uzbrojenia niż w zwykłym FH i wiele ciekawych map. POLECAM!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2011, 18:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
zapomniałeś dodać, że na kompach z mniej niż 1024 TB Ram ładuje się 1h(jedna mapa 200x200) :lol:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2011, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
hanskloss napisał(a):
na kompach z mniej niż 1024 TB Ram ładuje się 1h


Ładnie to napisałeś niema co, to znaczy że na moim 8-smio gigowym kompie w ogóle ten mod nie odpali :lol:

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2011, 21:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2009, 17:41
Posty: 207
Faktycznie mod się trochę ładuje - jednak warto odczekać parę minut.
Na komputerze: AMD athlon XP 1.66Ghz, 512MB RAM gra się ładuje (i działa) średnio ok 15 minut w zależności od mapy.
a na kompie: Intel core 2 duo E7200, 4GB RAM ładuje się 2-3minuty.

Największy wpływ na czas ładowania się gry ma dysk twardy a konkretnie jego szybkość odczytu danych.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 sty 2011, 17:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
parę- na moim kompie (1.5 Ghz, 512 Ram) FH wymiatał, a FHSW ładował mi się godzinę(midway),
a gdy się załadowalo, tnął się niemiłosiernie

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL