Dzi@du napisał(a):
Ja uważam, że serwis jest po to, żeby gracze mieli rzetelne informacje przede wszystkim o tym co się dzieje na scenie! Nowe klany itd. Ich walki itp., nie zauważyłem nic o TP w BF2;/
To staramy się naprawić, ale nie mamy newsmana od ESL (ale chyba jakiegoś zatrudnię), a ja piszę tylko o CB... dlatego też nie ma nic o TP
Dzi@du napisał(a):
btw. i taka moja uwaga po cholere te menu z lewej strony jest takie długie, zlikwidujcie te BF2: AC itp dajcie 4 główne BF-y tj. (42, Vietnam, BF2 i BF2142) a te inne dajcie jako mody BF2, że ktoś kliknie mody i się mu rozwinie wtedy (tylko nie traktujcie BF2142 jako moda BF2)
Menu będzie takie długie z jednego powodu. Jest to strona o KAŻDYM BFie, bez wyjątku czy jest to dodatek czy pełna gra. Jeśli został wydany przez EA to znajdzie się na stronie głównej. Nie traktujemy dodatków jako zło konieczne
Czyli póki co, jedyne bardzo konkretne propozycje to takie, żeby zająć się więcej sceną
Pytanie tylko czy scena będzie chciała z nami współpracować?
Przecież nie będę wchodził codziennie na strony każdego klanu i śledził co się zmieniło, bo jest to nierealne czasowo... Trochę zainteresowania ze strony samego zespołu jest mile widziane.
Wystarczy przecież tylko podesłać link, krótką notkę do jednego newsmana i na pewno się to ukaże na głównej.
Dostaje takie wiadomości od kilku osób, ale to też sporadycznie
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)