Teraz jest 18 wrz 2019, 05:03

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sty 2006, 11:56 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Pewnie tego i tak nie widac ale przeinstalowalem forum.
Powinien skonczyc sie problem z niepokazywaniem kodu podczas rejestracji
Zadbalem o to zeby pole Klan i linki do gg nie ginely podczas kazdego updatu i dodalem opcje raportowania postow do moderatorów.

Jak tylko znajde jakis rozsadny hack to dodam mozliwosc nadawania ostrzezen userom.

Milego korzystania z forum

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 13:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lis 2003, 12:50
Posty: 2112
Lokalizacja: Bartoszyce i Poznań
Dziękujemy. 8)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 13:05 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Jak komus sie chce to moze wyedytowac tło w Obrazek i zamienic na takie tlo jak w Obrazek i podeslac to podmienie :)

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 14:01 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
A dałoby się dodać pole szybkiej odpowiedzi? :wink:
EDIT: Wielkie dzięki :)

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Ostatnio edytowano 27 sty 2006, 14:58 przez Dumch, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 14:58 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Dumch napisał(a):
A dałoby się dodać pole szybkiej odpowiedzi? :wink:


Chodzi o ten formularz ktory jest na dole ? ;]

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:00 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
Tak, dzięki :) Szybko poszło :) Nie bedzie znikać po uaktualnieniach? :wink:

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:03 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Dumch napisał(a):
Tak, dzięki :) Szybko poszło :) Nie bedzie znikać po uaktualnieniach? :wink:


nie powinno,
zrobilem diffa wszystki nadanych poprawek i jak bede nowa wersje instalowal to jak dobrze pojdzie jedna komenda przywroci gg, klan, raportowanie i quick reply.

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:04 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
I poprosil bym jeszcze o przerobienie na tej samej zasadzie pliku Obrazek :)

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:11 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
A da się tak zrobić żeby cytowało tylko z obszaru postu? Aktualnie można zacytować każdy tekst na stronie, zaznaczając go i naciskając tą "chmurkę" :)
Tak tylko orientacyjnie pytam :wink:

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 15:23 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Dumch napisał(a):
A da się tak zrobić żeby cytowało tylko z obszaru postu? Aktualnie można zacytować każdy tekst na stronie, zaznaczając go i naciskając tą "chmurkę" :)
Tak tylko orientacyjnie pytam :wink:


Dac sie da ale to marnowanie czasu bo wydaje mi sie ze nie ma takiej potrzeby.

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2004, 16:44
Posty: 1184
Lokalizacja: Giżycko
Jeśli mógłbyś, ustaw alias do pts1939.info jako pts.battlefield.pl i pts1939.battlefield.pl. Tyle razy wysyłałem zgłoszenia i tyle razy nic się nie zmieniało. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:52 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Podaj Imie i nazwisko i email kontaktowy w sprawach subdomeny

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 16:55 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
dulek000 napisał(a):
Jeśli mógłbyś, ustaw alias do pts1939.info jako pts.battlefield.pl i pts1939.battlefield.pl. Tyle razy wysyłałem zgłoszenia i tyle razy nic się nie zmieniało.


http://pts.battlefield.pl/
http://pts.battlefield1942.pl/

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 17:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2004, 20:20
Posty: 609
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Prosze :).Jak umialem tak zrobilem, a grafikiem nie jestem tylko skrypterem :P
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 19:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2005, 13:14
Posty: 1464
Lokalizacja: Zabrze
Nareszcie szybkie odpowiedzi :D

_________________
"Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,
kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz
wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja."

:(


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL