Teraz jest 21 paź 2019, 17:51

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 20:16 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
morswin napisał(a):
Prosze Smile.Jak umialem tak zrobilem, a grafikiem nie jestem tylko skrypterem Razz

Udalo mi sie samemu juz jedna zrobic obcinajac troche normalnie cytowanie :)
Zostalo tylko pokolorowanie tej od raportowania.

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 21:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2004, 20:20
Posty: 609
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Moze byc?
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 22:28 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
morswin napisał(a):
Moze byc?
Obrazek


Extra, to poprosze jeszcze Obrazek

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 23:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2004, 20:20
Posty: 609
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
prosze :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Do wyboru do koloru :), ale chyba najbardziej pasuje ten ostatni..Ewentualnie mozna by troszke przyciemnic background, ale to juz kwestia kosmetyczna :). Jak bys mogl to podmienil bys te pliczki i zobaczyl jak to wyglada obok buttonow cytowania, edycjii itd...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 17:44 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
Ja bym poprosił tylko o naprawę autologinu... no chyba, że to mój FireFox się wali... za każdym razem muszę się logować, chociaż jest włączona opcja "zaloguj automatycznie" :|

Co do ostrzeżeń itp. to może to -> LINK ??

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 19:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Autologin na mozilli działa - przynajmniej u mnie. Sprawdź może w ustwieniach or something? Może to kwestia dynamicznego IP? W każdym razie nie wygląda to na błąd strony.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 19:51 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
Hynol napisał(a):
Autologin na mozilli działa - przynajmniej u mnie. Sprawdź może w ustwieniach or something? Może to kwestia dynamicznego IP? W każdym razie nie wygląda to na błąd strony.

Raczej nie FF. Ja mam to samo, tylko u mnie sie to co jakis czas robi, nierownomiernie. Najlepsze że przesuwam forum na dół żeby nacisnąć zaloguj a tam widze że w osobach dostępnych na forum jestem, ale okno logowania widze :? Znaczy że żeby zobaczyć nowe posty muszę zaznaczyć autologin i ok. Mimo to nie pokazują się nowe. Zrobie screena jak sie zrobi nastepnym razem. :wink:

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 19:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2004, 16:44
Posty: 1184
Lokalizacja: Giżycko
Dynamiczne IP nic do tego nie ma. Jeśli już to to cookiesy, spróbuj je wyczyścić.

P.S. Mozilla to coś zupełnie innego niż Fx. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 20:12 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Autologin moze byc zalezny od domeny ktora odwiedzacie
ja wchodze na forum.battlefield.pl i dziala.
Wchodzac na forum.battlefield1942.pl chyba moze nie dzialac. Wypowiedzcie sie na jakich domenach wam dziala a na jakich nie. Jak nie znajdziemy w ten sposob problemu to sie tym zainteresuje.

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 20:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
Ja ze strony głównej bf.pl przechodze na forum. Wtedy błąd co jakis czas :)

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 20:15 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
- http://forum.battlefield.pl
- FireFox 1.5, WinXP sp2
- cookies już czyściłem -> brak efektu

Przy logowaniu do systemu newsowego nie mam problemów, tylko forum i czasem komentarze na głównej... :|

Najczęściej na forum wchodzę poprzez link z maila "powiadomienie o odpowiedzi" i prawie zawsze muszę się logować :|

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 18:28 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
Przed
Po
U mnie się robi coś takiego. Nie widze gdzie ktoś pisał, na którym forum. Jak nacisne żeby się zalogować. Phociaż pisze że jestem, ale postów nie widze :)

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 23:47 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
Wydaje mi się, czy raportowanie postów nie jest dostępne na wszystkich forach :?:

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 00:01 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Tom@s napisał(a):
Wydaje mi się, czy raportowanie postów nie jest dostępne na wszystkich forach :?:


Mozesz pokazac gdzie nie dziala ?

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 15:11 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
aiv napisał(a):
Tom@s napisał(a):
Wydaje mi się, czy raportowanie postów nie jest dostępne na wszystkich forach :?:


Mozesz pokazac gdzie nie dziala ?

Wydawało mi się, fałszywy alarm... Przeglądałem jakiś temat i brakło mi tych ikonek od raportowania :P

btw: i co z autologinem :?: wyjaśnione cosik :?:

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL