Teraz jest 16 paź 2018, 20:39

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Czy forum na nowym łączu działa zauważalnie lepiej ?
Tak 90%  90%  [ 43 ]
Nie 10%  10%  [ 5 ]
Liczba głosów : 48
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lip 2006, 20:15 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Dzięki uprzejmości firmy MD Software, forum zostało przeniesiony na nowe łącze. Mam nadzieję, iż obejdzie się bez problemów związanych z zmiana hostingu.

Miłego postowania.

PS. Problemy związane z przeniesieniem forum proszę zgłaszać w tym topicku.

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Ostatnio edytowano 23 lip 2006, 12:21 przez aiv, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2006, 22:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
no ba teraz forum chodzi jak burza :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2006, 22:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sie 2004, 16:44
Posty: 1184
Lokalizacja: Giżycko
Aiv, sprawa jest, wysłałem Ci maila i PM-a.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 11:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Forum chodzi ok. Jednak jakos dziwnie, ze wraz z nowym serwerem przestala mi dzialac opcja autologowania na www. Tylko mi? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 12:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sty 2005, 23:43
Posty: 706
Wyczyść ciasteczka

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 12:20 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
U mnie raz działa raz nie... już się przywzyczaiłem i olałem :P

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 12:20 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
Lailonn napisał(a):
orum chodzi ok. Jednak jakos dziwnie, ze wraz z nowym serwerem przestala mi dzialac opcja autologowania na www. Tylko mi?


www jest na innym serverze a forum na innym.
Moga byc tymczasowe problemy z tym ale juz jestesmy w trakcie przenoszenia strony (zajmuje troche wiecej niz forum :)

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 12:31 
Offline
Administrator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:39
Posty: 292
Lokalizacja: Warszawa
aaaaaaaaaaaaa ludzie zrobilem update boarda do nowej wersji i zgadnijcie co sie stalo ?
...
...
...









nadal mamy GG i pole Klan :)

_________________
Mariusz Aiv Dalewski
MD Software
Programowanie systemów CMS, audyty bezpieczeństwa, zarządzanie systemami Linux


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 13:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sie 2004, 21:28
Posty: 1040
Lokalizacja: Siedlce
Super chodzi stronka i forum na nowym łączu!
GJ!!

_________________
PTS1939 | Kamillos


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 13:44 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2004, 20:41
Posty: 2219
Lokalizacja: Warszawa Praga
kamillos, stronka jeszcze nie jest przeniesiona, ale na dniach zostanie to zrobione :P

...ale forum chodzi świetnie xD

_________________
43RIDE Magazyn Rowerowy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 17:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2005, 20:46
Posty: 704
Lokalizacja: Zielona Góra
fszystko śmiga elegancko GJ ;)

_________________
Tylko Battlefield! www.linkinpark.com & www.fortminor.com
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 18:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2004, 17:48
Posty: 1083
Lokalizacja: Gliwice
U mnie widac bardzo widoczną różnicę ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 18:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sie 2004, 21:28
Posty: 1040
Lokalizacja: Siedlce
Tom@s napisał(a):
stronka jeszcze nie jest przeniesiona

Czepiasz się :P.

_________________
PTS1939 | Kamillos


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 20:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sty 2006, 10:32
Posty: 441
Lokalizacja: prawie Olsztyn
Mam neo 512 i nie mogę wejść na forum bezposrednio, muszę ustawiać proxy. Ładuje się czysta/pusta strona z adresem właściwym dla danego działu/tematu. Czy problem leży u mnie czy jest związany z przenoszeniem serwisu?

P.S. Zaznaczam, że nie chcę łączyć się przez proxy - traktuję to jak zło konieczne (więc proszę darowac sobie teksty - "...jak teraz działa to o co Ci chodzi...").

_________________
Obrazek
Free Image Hosting [xs.to]


Ostatnio edytowano 23 lip 2006, 20:30 przez CzlowiekDemolka2, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 20:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2004, 17:48
Posty: 1083
Lokalizacja: Gliwice
kamillos napisał(a):
Tom@s napisał(a):
stronka jeszcze nie jest przeniesiona

Czepiasz się :P.


Widzisz kamillos jak cie aiv psychologicznie wziął :D Moze nic sie nie przenioslo, a nam wmówił, ze lepiej chodzi :P


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL