Teraz jest 26 paź 2020, 20:37

Strefa czasowa: UTC + 2




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Czy forum na nowym łączu działa zauważalnie lepiej ?
Tak 90%  90%  [ 43 ]
Nie 10%  10%  [ 5 ]
Liczba głosów : 48
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 23:10 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Mam neo 512 i nie mogę wejść na forum bezposrednio, muszę ustawiać proxy. Ładuje się czysta/pusta strona z adresem właściwym dla danego działu/tematu. Czy problem leży u mnie czy jest związany z przenoszeniem serwisu?

P.S. Zaznaczam, że nie chcę łączyć się przez proxy - traktuję to jak zło konieczne (więc proszę darowac sobie teksty - "...jak teraz działa to o co Ci chodzi...").

Sprawdź i napisz koniecznie czy ta strona działa Ci bez Proxy http://www.tibia.com

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 08:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 kwi 2004, 13:04
Posty: 354
Lokalizacja: Kraków
cooler_pl napisał(a):
Sprawdź i napisz koniecznie czy ta strona działa Ci bez Proxy http://www.tibia.com


cooler jestes uzależniony :P

_________________
Obrazek
...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 09:53 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Hunter_pl napisał(a):
cooler jestes uzależniony Razz


Już nie, ale faktem jest że ja mam identyczne problemy z Proxy.. w domu na Neo niektóre strony poprostu bez proxy nie działają, m.inn. właśnie Tibia.com ;)
Z tego powodu zadałem CzłowiekowiDemolce2 pytanie.

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 14:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sty 2006, 10:32
Posty: 441
Lokalizacja: prawie Olsztyn
Tibia.com - działa (bez proxy). Forum też juz działa normalnie (bez proxy). Dzięki za dobre chęci.

Pzdr

_________________
Obrazek
Free Image Hosting [xs.to]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 14:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sie 2004, 01:08
Posty: 1842
Lokalizacja: Myslovitz
Hunter_pl napisał(a):
cooler jestes UzAleżniony :P


8)

_________________
my eyes, my evidence


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 14:48 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
O ile forum działa teraz lepiej to stronka jak zwykle :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 12:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2005, 11:35
Posty: 219
Lokalizacja: Białystok
Widze ze nie tylko ja nawalam w tibie :P Colar jaki serv? :twisted:
Mi wszystko szybciej dziala a tak sie bf.pl ladowalo pol dnia xD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 15:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2004, 17:48
Posty: 1083
Lokalizacja: Gliwice
Sidor Retired napisał(a):
Colar


Chyba ci się nicki pomyliły ;) To jest cooler a nie Colar :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2006, 14:26 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
Sidor Retired -> aurea ;)

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 16:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2005, 11:35
Posty: 219
Lokalizacja: Białystok
Jim to literowka :twisted: :twisted:
Ja pykam teraz na no pvp Refugi 33 palem i mam 30 master sorka na Elysi :twisted: :twisted: :twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 18:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
no pvp jest dla lam :P tez pocinalem w Tibie daawno temu na Antice :P Wtedy byly chyba 4 serwery tylko ^_^ Jak juz taki fajny OT to lepiej grac w Ultime Online - wiecej + ladniejsza + za friko serwery


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 18:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2004, 20:20
Posty: 609
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Lailonn napisał(a):
Jak juz taki fajny OT to lepiej grac w Ultime Online - wiecej + ladniejsza + za friko serwery


twoj byly shard ;) (moongate) rulzz ;]. chodz ostatnio chlopaki przesadzaja ze zmianami :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 19:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2005, 11:35
Posty: 219
Lokalizacja: Białystok
Moze i dla lam ale jeśli sie traci 46 sorka(na Valori) za to że cie szwedzi huntuja to big thx :lol: Teraz czekam na upa sd na battle, wiec pobawie sie swoim 30 msem na Elysi (ah 40 knight nie ma szans xD)
Antica jest do bani...na trade sell demon shield 30 k ? 8)
Ale nie zmienia to faktu ze BF42 jest duzo lepszy xD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 23:04 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lis 2003, 12:50
Posty: 2116
Lokalizacja: Bartoszyce i Poznań
To postac mojego kumpla ktory pyka w to jakies pare lat...

http://www.tibia.com/community/?subtopi ... =Wojtasson

Antica


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2006, 07:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2005, 11:35
Posty: 219
Lokalizacja: Białystok
Nice xD
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
Tu moj kumpel z Valori + Na tym samym acc 104 Royal na Iridi i to za dzielenio konta Asuexem delete :twisted:
A z kim dzielil konto ? Z dawnym kolega z Valori xD
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
A to ja http://www.tibia.com/community/?subtopic=character


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL