Teraz jest 5 gru 2024, 04:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 04:56 

A wiecie, że jak się położycie na ziemi i czołg na was najedzie ale nie przejedzie po was gąsienicami to nic wam się nie stanie :-) Po prostu jak w życiu. Jak teraz sobie grałem to akurat leżałem i patrze, a jedzie na mnie czołg i myśle sobie - to koniec. A tu niespodzianka. Czołg pojechał, a ja żyje bo nie dostałem się pod gąsienice tylko między nie :lol:

Tytuł: zoom v TK
PostNapisane: 18 cze 2005, 08:45 

Witam

No owszem współpraca piechura z pojazdem jest lekko nie dopracowana ( nieprzemyślana ).
Faktycznie i mi się zdarzyło przejechać przez przypadek swojego ( jechałem transporterem z kolesiem na pace dojechaliśmy do obcej bazy on wyskoczył normalka bo z luku nijak się nie postrzela raczej jak się stoi frontem do celu, ja ostrzeliwałem wrogie cele z wierzy pojazdu a on biedny ustawił się jakoś za pojazdem respawnował się czołg wróg wskoczył w niego ja się musiałem wycofać trach i gościa przejechałem nieświadomie ).

Inny przypadek jest gdy jesteś mechanikiem widzisz uszkodzony czołg idziesz do niego a on jak na złość ci odjeżdża i gonisz się z nim a na koniec jak się już zatrzyma podlatujesz od tylca do niego on się cofa i TK gotowy ( ani nie ma jak za bardzo zastopować czołg )

Ja jestem raczej za tym aby jednak się dało rozjechania i swoich jak realnie to realnie a problem rozjechania własnej ekipy kręcącej się koło pojazdu jest spowodowany moim zdaniem tym że nie widzi się na mini mapie własnych jednostek dokładnie we własnej okolicy ( chyba że się da zrobić zooma i wtedy widać ale taki podgląd jest nie praktyczny z taktycznego punktu widzenia bo nie widać wtedy dalszego zagrożenia ) a rozwiązaniem tego mogło by być w miejscu gdzie pokazane jest gdzie zasiadasz w pojeździe i były by pokazane okolice czyli kto się kręci w bezpośrednio przy pojeździe.

PS. Na koniec zaczęło mnie to już irytować jak mnie ktoś przejechał bo zapieprzałem taki kawał na piechotę bo nie było się czym podjechać a tu na koniec mnie jakiś oszołom przejechał nie przebaczałem... bez jaj.........

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 09:43 

mapke da się przyblizyc i oddalic na klawisz N
ja ogólnei dodał bym taki mały sensorek z informacją czy ktos jest kolonas, albo poprostu w kamerze tpp dac celownik ;(
mogli by zrobic ze jak sie swojego najeżdza to on ondrazu się kładzie, fakt że wtedy ożna mu gąsienica na głowe najechac, ale jak np jechał namnie czolg i było małe zagłębienei to wpieprzyłem się w nie a czołg centralnie nademną, albo jak mnei ktos chciał apc przejechac tak sampo pośrodku położyłem się i nic mi nie zrobił.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 13:31 

Ja to proponuje zamontować w abramsach i innych tego typu podobnych taki sygnał jak jest w ciężarówkach i koparkach... i jak czołgista będzie cofał będzie takie "tiiiit... tiiiit......" :lol: :lol: :lol:

A co fajniejsze... nie można przewozić gosci "na pace" :P. CL krzyczy mi na TS"ie ze mam go zabrać.. wskakuje na pake... ja ruszam z kopta (ach ta setka m1a2 w 10 sek ;) ) a po 2 sekundach mam pięknego TK :D

Pozatym.. nie wiem czy wiecie ale wystarczy tylko lufą obrócić i już kolejny TK :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 13:53 

co do rozgniatania gąsienicami spec-ops'ów to trzeba korzystać z szarzującego debila, wyczekać jak podjeżdża, gleba między gąsienicę, widok do góry, c4, zaczekać aż odjedzie, odpalić i patrzyć na smażeninę i flaczki

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 14:00 

Eh szkoda, że jak myśliwcem szoruję prawie po ziemi i zabijam człowieka to mi jego szczątki na szybie nie zostają - to dopiero byłby widok :lol: Kiedys se przelecialem F35B bardzo nisko nad baza przeciwnika i 4 ludzi zabilem :lol: :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2