Teraz jest 5 gru 2024, 04:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:39 

<YO> napisał(a):
_XENA_ napisał(a):
look napisał(a):
_XENA_ napisał(a):
Ogólnie w PRGK-BF2 jusz panuje opinia, że tag PfT powinien zostać zabanowany na naszych serwach za trzodę jaką robią ludzie pod nim grający.

Popieram na całej linii. Dzisiaj kolesie z PfT maksymalnie kampowali lotnisko MECu 2 czołgami i APC.
Panowie z PfT - jak nie umiecie grać w BF to wracajcie skąd przyszliście. Howgh.

To co ja widziałem to podobna sytuacja - tylko, że kampili tak gdy nie mieli żadnej flagi. Rozumiem locka na drogach wyjazdowych (po drugiej stronie wody), ale tak? Anyway - jeżeli takie wyskoki będą się powtarzać goście ci będą banowani na serwach PRGK (ban na taga + bany na poszczególnych graczy). Niech tylko pojawi sie Remote Manager do BF2 - sam się tym zajmę.

Długo wytrzymałem, ale ty geyu przesadzasz w nadmiarze. Wsadź sobie w ........ swoje "banany" czarnuchu. Ile można znosić te obsrane obelgi? Nie na jednym serwerze BF2 świat sie kończy. A co do naszej gry, to potrzebujemy troche czasu i zobaczymy jakimi wspaniałymi graczami jesteście. Ciekawi mnie bardzo, czy ty łosiu byłeś takim wspaniałym graczem w pierwszych dniach twojego obcowania z batkiem???? Sram na twoje komentarze i zobaczymy jakim kozakiem będziesz w grze za jakiś czas. Już kilku takich prostowałem w innych grach i wyleczyłem z samouwielbienia. Z żołnierskim pozdrowieniem :twisted:
Yogas

uuuuuuu yogas pokazuje rogi... hehe az strach sie bac.... czlowieku twoja wypowiedz wyglada jak text otępiałego dresiaza ktory zna tylko odzywki "sram na to" , "łosiu". O i widze ze mamy rasiste? co masz do czarnuchow? co oni Ci zrobili bananie? Skoro wszyscy rzucaja na twoj klan to chyba nie wysysaja tego z palca? Jestes taki otepialy ze az szkoda gadac....
A i jeszcze powiedz mi w jaka gre wymiatales wczesniej... i "prostowales" innych graczy?

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:41 

Jak nie możesz powiedzieć nic dobrego, to nie mów nic.

PS Ciekawie się zapowiadają wakacyjne burze na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:42 

Morgus napisał(a):
uuuuuuu yogas pokazuje rogi... hehe az strach sie bac.... czlowieku twoja wypowiedz wyglada jak text otępiałego dresiaza ktory zna tylko odzywki "sram na to" , "łosiu". O i widze ze mamy rasiste? co masz do czarnuchow? co oni Ci zrobili bananie? Skoro wszyscy rzucaja na twoj klan to chyba nie wysysaja tego z palca? Jestes taki otepialy ze az szkoda gadac....
A i jeszcze powiedz mi w jaka gre wymiatales wczesniej... i "prostowales" innych graczy?

Nie przesadzaj kolego. Ileż można ścierpieć kretyńskich tekstów w temacie własnego klanu. Nawet święty by się obruszył.
Dodam jedynie, że zawiść i zazdrość to bardzo zła cecha...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:48 

Morgus napisał(a):

Otępiałego to poszukaj sobie w rodzinie. Nie ja zrobiłem tą zadymke, ale nie zamierzam biernie sie przyglądać, jak nas kilku "super" graczy obraża.
Jeśli zaś chodzi o gry z których przechodze na BF2, to są to Delta Force BHD i Joint Operations.
Polecam

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:51 
Moderator forum

Panstwu juz podziekujemy.
Jak nie wiecie do czego sluza tematy na forum, to proponuje forum onetu czy innej wp.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2