Teraz jest 3 mar 2025, 23:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 15:03 

A propo Pilot - Strzelec, ile ja razy błagałem żeby dostać dobrego strzelca, lece, widze z daleka czołg, no to co, ustawiam sie przodem w strone czołgu by koleś miał jak go sciągnąć a on co ?? wali z działka ??po czym wyskakuje i się zabija ... lamo ... żadko spotkać dobrych strzelców :? a to podstawa śmigłowca szturmowego. A rakiety , wole zostawic na jakąś jednostke latającą typu śmigłowiec desantowy, jak się widzi Nick[+4] to aż się miło robi :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 17:36 

Nom ffffaaakt.Nawet nie wiecie jaka satysfakcje mialem gdy zestrzelilem BH amerykancow i dodam ze byl peeeelnusienki LOL ale sie musieli niezle wku**ic :D :D :D

Ostatnio edytowano 31 lip 2005, 17:51 przez Homar, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 17:44 

Seba - mi bardzo często piloci gratulują umiejętności w sterowaniu rakietą :)

lecący heli (a już najlepiej BH) to pryszcz, z większości odległości :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 17:47 

Ja z kolei nie jestem dobrym pilotem ale za to dobrym strzelcem pokladowym i rzadko kiedy mi sie zdarza taki "myslacy" pilot ktory by sie nie obracal w ta i wewta i by pozwolil na oddanie dogodnego strzalu rakieta lub ostrzelanie dzialkiem.Oczywisce niektorzy piloci (ale to rzadkosc) nie mysla tylko o sobie ale takze o innych osobach siedzacych w smiglowcu, sprawa tyczy sie nie tylko smiglowcow bojowych ale i tez transportowych :x

PS:sorry za bledy w tej odpowiedzi i poprzedniej ale niestety cos mi sie "spsulo" w klawiaturze i nie moge robic znakow diakrytycznych ale to to tak na marginesie 8) [/list]

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 21:25 

Z tymi pilotami debesciakami to sie nawet zgadzam panowie....ale powiem,ze na serwie dopadlismy sie z jednym kolesiem...chyba Niemcem, ktory jest albo moim pilotem albo moim strzelcem...
i jest tak,ze jezeli jest respie first to czeka na mnie i zabiera tylko mnie innych olewa bo chyba nie spełniaja Jego oczekiwan ..:-] Ja zaaczalem robic to samo i latamy we dwoch :-).
Jezeli ja wysiadam i robie flage i mnie trafiaja on ntychmiast wraca na carier i czeka na moj resp. Ja robie analogicznie.
Przypadek ale jak miło jest jak sie na******a z sensem.
Resume: Piekny jest teamplat i tyle.

Pozdrawiam TP'owców.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2