Teraz jest 3 mar 2025, 23:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 sie 2005, 22:42 

EA wzieło się za stronki ze statsami, zaczęli je blokować, ponieważ to one w dużej mierze przeciążały serwery umniemożliwiając graczom zalogowanie się na swoje konto, a w konsekwencji grę.

chuyskywalker napisał(a):
Since sometime last night EA's servers had been on the fritz. As many noted, stats from EA were updating quite slowly.

Sometime this afternoon (about 3 hours ago) my connection with EA was severed. The bf2s.com website can no longer retreive stats from the EA servers.

I am hoping this is temporary and I have sent an email out to EA to see what's going on. I will update when I get more information.(...)
After speaking with reps from IGN (they run the stats server hardware, etc), I've been informed that community sites are now being officially and agressively blocked. THIS IS NOT MALICIOUS. Let me make it clear, while I love running this site, I was very clear from the get-go that it's operation takes a back seat to allowing the game to function. Thus, I completely understand and agree with the decision to do this. Community sites, such as bf2s.com, were causing the ingame experience to degrade because of increased traffic to the single stats server.

Resolution:
For the time being, BF2S.com is going to be quiet. Stats will stay are they are now, and player online/offline status will continue to update, but that is all. I have no more data stream. I have been told, however, that I can expect to public stat servers soon. Meaning: BF2S.com should be back in operation within the next two weeks. When that happens you'll know :D.

Update 2

For those concerned about loosing all the points they earned, have patientience. EA may be slow, but the stats reported will make it into the database, it'll just take some time.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 23:01 

i bardzo dobrze. Przy okazji forum bedzie szybciej dzialac bo co wejscie trzeba sciagac podpisy ze statami czesci uzytkownikow.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 01:12 

BOSH, znowu.

Cytuj:
I have been told, however, that I can expect to public stat servers soon. Meaning: BF2S.com should be back in operation within the next two weeks.

Dla tych, co transzmatora nie mają;

"Poinformowano mnie, że mogę się spodziewać publicznych serwerów statystyk (czytaj: oficjalnych EA) wkrótce. To znaczy: BF2S.com powinno działać ponownie w ciągiu następnych dwóch tygodni.

Blokują, bo ratują swoją bazę danych i jednocześnie pracują nad nową formą, wygodną dla wszystkich.

Kuwa.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 09:45 

Damu napisał(a):
BOSH, znowu.

Cytuj:
I have been told, however, that I can expect to public stat servers soon. Meaning: BF2S.com should be back in operation within the next two weeks.

Dla tych, co transzmatora nie mają;

"Poinformowano mnie, że mogę się spodziewać publicznych serwerów statystyk (czytaj: oficjalnych EA) wkrótce. To znaczy: BF2S.com powinno działać ponownie w ciągiu następnych dwóch tygodni.

Blokują, bo ratują swoją bazę danych i jednocześnie pracują nad nową formą, wygodną dla wszystkich.

Kuwa.

LOL. O co ci chodzi? Jak będą oficjelne stronki , co wyczytałem bez twojej pomocy, to nie będzie problemów z zalogowaniem się na konto. Teraz jest kilkanaścnie nieoficjalnych serwisów, które przeciążają serwery EA.

"Kuwa." to sobie możesz mówić do mamy lub dziewczyny, jak ci na to pozwala.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 09:59 

Hymmm ... nie tylko jest bf2s.com bo http://www.got3n.com działa bez problemu i zlicza wszystkie staty więc w czym probl ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 10:41 

A według mnie powinna byc jedna strona z statami online ale za to porządna i od razu z sygnaturkami (tylko żeby jakiś wybór był :wink: ) i wszystko by było ok 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 10:53 

Mi tam nie zależy na tym żebym miał sygnaturke i mógł szpanować innym moją rangą czy też odznakami. Ważne żeby się przyjemnie grało bez żadnych problemów.

Strefa czasowa: UTC + 2