Teraz jest 3 mar 2025, 23:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 01:53 

No ludzie poszli za hitllerem bo sprawnie wykorzystal nedze jaka panowala w tym czasie w Niemczech po zakonczeniu 1 wojny swiatowej, pozatym gdy odbywaly sie defilady na czesc hitlera to jego tajna policja zabila w bocznych uliczkach jego przeciwnikow, ktorych w niemczech przybywalo z miesiaca na miesiac......

Pozatym tak jak napisalem, osoba inteligenta posiadajaca cechy przywodcze bardzo rozwiniete, potrafi pociagnac za soba rzesze ludzi, tak jak zrobil to hitler. Napoleon wykorzystal slabosc uwczesnej parti rzadzacej oraz wzbudzil w swoich rodakach chec walki oraz rozszerzania swoich granic.....

Nawet solidarnosc wykorzystala stan wojenny do zmiany ustroju w naszym Panstwie oraz osadzenia na stanowisku prezydenckim Lecha Wałese, dlaczego bo lod za nim poszedl naszczescie on nie mial hopla na pkt podboju swiata :D

Ruscy kiedy sie tlukli w afganistanie, amerykanie wysylali afganom bron i zaopatrzenie za ciezkie miliony dolarow....

Gdyby nie 2 wojna swiatowa oraz Zimna wojna, nie mielibismy dziisiaj komputerow lodowek czy innych rzeczy skomplikowanych elektronicznie zpewnoscia do dzis nie bylo by tak bardzo zawansowanej technologi kosmicznej....

Wiec niestety uwazam ze to wojna jest kolem napedowym dla rozwoju technicznego cywilizacji jakiej kolwiek.....

W czasach wpolczesnych obydwaj bushowie wykorzystali pretekst terroryzmu do wejscia zbrojnego na teren iraku z powodu ropy rzecz jasna a nie wyzwolenia iraku, chodz inna sprawa jest ze ja bym wybudowal wielka cysterne latajaca i zalal wszystkich arabow betonem i postawil cos nowego ale to moje wlasne zdanie, wiec prosze go skomentowac w myslach :D

W czasie I wojny swiatowej ludzie nie wiedzieli o co walcza i za co, dlaczego ?? poniewaz wojna w gruncie rzeczy w tedy rozpetala sie pomiedzy glowami panstw...

Wiec jak mozna nie zwalac wojen na Wladcow panstw ?? skoro wystarczy interesowac sie Historia i zobaczyc dlaczego kto i w jaki sposob rozpoczoł nie ktore wojny.....

Takze musze niestety stwierdzic ze wiekrzosc wojen zalezy od osob rzadzacych, nie od narodow, nie od nas... chodz my poczesci tez jestesmy temu winni bo my takich ludzi wybieramy i popieramy....

A wojnie niema nic fajnego jest wrecz odwrotnie, tak jak napisalem wczesniej agresji mowie nie, ale obronie mowie tak, chocby nawet zbrojnej i krwawej bo jezeli bede widzial ze mojej rodzinie i mi zagraza ktokolwiek i bede wiedzial ze nieprzyjaciel wkroczyl zbrojnie to zpewnoscia udam sie do wojska i spelni moj obowiazek zreszta jak pewnie wiekrzosc:D dobra juz nie nudze ostatni post :D w tym topicu :D pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 02:46 

Lailonn napisał(a):
@shelton:
na zywo nie widzialem(jeszcze) ale w necie mozna znalezc rozne filmiki w tym tez i z takich bajerow a nawet i operacji.

Czy ty naprawde nie widzisz, jak bardzo się ośmieszasz pisząc takie teksty?
Poza tym - poród dziecka, operacje to dla ciebie "taki bajer"?
I ile niby tych "filmików z netu", na które się powołujesz, dotąd ściągnąłeś, żeby obejrzeć poród, czy "nawet i operacje" od początku do końca?
Co za kit usiłujesz wcisnąć ludziom, których oskarżasz o nieużywanie mózgu?

Zarzucasz niektórym, że orzekają na temat twojej psychiki po kilku zaledwie zdaniach, podczas gdy specjaliści potrzebują do tego wielu godzin. OK, tylko że chwilę później/wcześniej sam wypowiadasz bzdety o rzeczach, o których nie masz pojęcia (vide to porównanie cierpienia kobiety przy porodzie, z cierpieniem konającego żołnierza, które mnie osobiście tak ubodło).

Lailonn napisał(a):
Ale jezeli wy komentujecie wojne na podstawie filmow, na ktorych nic nie widac to i ja moge na podstawie filmow prawda?

Wskaż miejsce, w którym skomentowałem wojnę na podstawie jakiegokolwiek filmu. A potem pisz "wy" w wypowiedzi skierowanej bezpośrednio do mnie.
Widać powoli tracisz kontrolę nawet nad tym, co sam tu wypisujesz...

Lailonn napisał(a):
Pracuje w sądzie. Z tego powodu widzialem/slyszalem/czytalem o wielu rzeczach o jakich wam sie nie snilo.

I ponownie - guzik wiesz na temat tego czym kto się zajmuje i co z tego powodu w życiu widział, słyszał i przeżył.
Ale to widać (nie tylko po tym poście) twoja domena - niewiele wiedzieć, ale kłapać... :roll:

Baw się dobrze dalej.

Drodzy Forumowicze, proponuję jedyną w takich sytuacjach skuteczną i sprawdzoną metodę - nie karmić trolla! :) Z mojej strony w tym topicu to ostatnia wypowiedź, co i Wam polecam... To, co gość tu zaprezentował świadczy o nim najlepiej - i ci, którym oleju w głowach nie brakuje, są w stanie sami wysnuć słuszne wnioski na jego temat. Choćby nie wiem, jak bardzo Was obrażał, pisząc o nie używaniu mózgu (i oczywiście mając pretensje do innych, że podobnie go traktują), czy też nazywając Was analfabetami, samemu sadząc byki typu "nie chamowałeś się".
Pozdro dla kumatych! :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 02:54 

Lailonn napisał(a):

edit: khai analfabeto (no musialem)

z tego co widze pepełniłem kilka błędów interpunkcyjnych i 1 iterki nie było, a oto definicja analfabety

analfabeta człowiek dorosły, nie umiejący czytać ani pisać

Wieć najpierw dowiedz sie co to znaczy potem pisz ignorancie. Bronisz sie a potem uzywasz tych samych zboczonych przykladow vide post sheltona [piatka Shelton] i prawda jest NIE KARMIĆ TROLLA ide spać :evil:

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 11:34 

Lailonn napisał(a):
Szczegolnie mezczyzni a poza vicki chyba kobiet tu nie ma...
jest, ale wyjatkowo skromniutka i cichutka - taki cichy kiler - juz w bf:v lala moje dupsko az milo 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 11:46 

@Khai
Znowu udowadniasz, ze jestes analfabeta. Czytac moze i umiesz ale na takim poziomie zrozumienia, ze sie to nie liczy.

Cytuj:
nikt nic ci nie móił a ty nadal nawijasz

co do mojego postu. Ja ci odpisalem, ze przeciez jest tam duzy post skierowany w moja strone i dlatego odpisalem. widzisz roznice miedzy twoim "nikt nic nie mowil" a postem na caly ekran?.

teraz znowu myslales, ze chodzi mi o twoja ortografie etc...

@Shelton:
tez analfabeta?
Cytuj:
vide to porównanie cierpienia kobiety przy porodzie, z cierpieniem konającego żołnierza

ja zdaje sie porownalem odglosy a nie cierpienie...cytuje sam siebie:

"Bo tak samo dzwieki cierpienia wydaje kobieta podczas porodu, czlowiek w czasie jakiegos wypadku itd itd"

Cytuj:
Wskaż miejsce, w którym skomentowałem wojnę na podstawie jakiegokolwiek filmu.

caly ten topic przeciez wywodzi sie z filmu jaki zapodal autor topicu...potem tez pojawil sie inny link majacy mnie przekonac do zla wojny. Ale ty zamiast czytac i rozumiec o czym sie gada wolales wbic sie na trzeciego do dyskusji i poobrazac. Ty na pewno brales udzial w wojnie i na zywo rozne okropienstwa widziales i masz prawo sie wypowiadac...NIe karmic trolla...uwazasz sie za kogos z olejem w glowie a nie potrafisz ni w zab czytac ze zrozumieniem. Powiedz gdzie TY pracujesz to bede spal spokojniej wiedzac, ze na malo odpowiedzialnym stanowisku...

twoja domena jest nie wiele myslec a kłapać ale trollus forumus tak juz maja...

Zostaje mi juz chyba 2 raz wypomniane, ze kogos obraizlem piszac, ze np nie uzywa mozgu. Dlaczego jednak to was bulwersuje a nie kilkanascie epitetow pod moim adresem jakie wypowiedzieliscie przed ta moja chaniebna obelga?

@Rip van Winkle

bardzo sie ciesze wiedzac, ze przynajmniej pare osob mysli.

Osobom, ktore mimo wszystko dalej chca sobie mnie poobrazac zapraszam na PM. Jednak wczesniej zalecam przeczytac ten caly topic z uwzglednieniem slow IRONIA, PROWOKACJA. Oczywiscie jesli znacie znaczenie tych slow

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 15:40 

chodziło m io to, że połowa strony była o tym, że ciągle ktoś cie atakuje a od jakiegoś czasu nikt tego nie robił

Jak możesz mówić, że jestem analfabetą skoro podałem ci znaczenie tego słowa, próbujesz udowodnić, że jesteś mądrzejszy i na podstawie własnego widzimisie określasz, kto analfabeąt jest a kto nie

Szkoda mi czasu na gadanie z kimś, który podaje sprzeczne informacje w postach do widzenia panie trollu miłego nabijania postów o niczym.

Co do zwierząt drapieżniki swojej rodziny nie ruszają [czasem walczą o samicę ale nie zabijają się] teraz ty pokazujesz, że nie czytasz ze zrozumeiniem.

Oczywiście, walczymy, ale nie zabijamy się a o to mi chodziło młotku

"Pisalem o ironi,prowokacji i o tym, ze nie popieram wojen" - "wojna jest świetna" [to zdanie skreśla wszystko przynajmniej wg mnie i mało mnie obchodzi, że jest wyrwane z kontekstu]

kurde po co ja go karmie ;/

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 15:43 

Kurde koniec tego przestańcie gadać już bo się mały flame już robi powoli. Ten kto sądzi że wojna jest super,hiper duper i wogule niech pojedzie do oświęcimia i obejrzy sobie książki oprawione w ludzką skore i niech sobie obejrzy jaka wojna jest wspaniała.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 15:44 

skresla bo jestes za malo inteligentny by odczytac wypowiedz.

wszelkie moje obelgi wiec skresle mowiac "jestes bardzo fajny i inteligentny" TO JEST IRONIA. Ale co z tego, komplement nie? ;]

a co do karmienia to spytaj sie w domu po co scie karmili, szkoda surowcow naturalnych na takie cos...

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 16:22 
Moderator forum

Sorry, ale błotem to obrzucajcie się poza forum, bo poziom tej dyskusji schodzi do kanału...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2