Teraz jest 3 mar 2025, 23:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 21:49 

Ja też tak miałem, dzisiaj.. Z tym, że gościu bardzo starannie rozplanował C4ki, zabiłaby każdego przejmującego wliczając czołg. No to porozstawiał, słyszy, że jedzie czołg i jeep, to zaczał uciekać. Zdjęli go. Stałem niedaleko, widziałem, że przejmują flagę. Zmieniam kit - podniosłem... Zanim przełączyłem na detonator zrespowało się na SL jeszcze dwóch "pik" - BOOM. +6 killi na koncie. :D A później znowu wróciłem do swojego kit'a i zrespowałem właściciela C4 :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 21:53 

tequila sunrise napisał(a):
skandal >> Relatywizujesz sytuacje podajac jakies wybiorcze sytuacje, a mi nie o to chodzi.
Mowie, ze nawet starajac sie i rozkladajac w przemyslany sposob miny na szlaku wroga (na niektorych mapach bardzo latwo go przewidziec) i tak predzej czy pozniej (zazwyczaj predzej) wpadnie na nie jakis swoj, ktory
nigdy nie zdejmuje nogi z gazu i tym podobni...
Dlatego uwazam ze miny oplaca sie rozkladac tylko grajac na dobrym servie, albo bedac gdzies samotnie na tylach wroga (ale to nie o to przeciez chodzi ;/) ale zasadniczo lepiej nie rozkładac wcale...

Da się zauważyć, że miny w BF2 ze względu na swoją widocznośc nie odgrywają takiej roli jak w poprzednich częściach gry ... a są prawie tak samo kłopotliwe dla swoich jak dla wroga. Lawirując czołgiem czy innym pojazdem między minami mogę równie dobrze najechać nieostrożnemu komradowi na stopę i wtedy ja mam TK. Znowuż dobrze wiem, że stawiający miny często liczy jedynie na "łatwe fragi". Żeby nie było, że mam jakieś większe problemy z minami, czy też ciągle na nie wpadam. Na bite 4 dni gry naprawdę wpadłem może raz czy dwa, podobnie i z minami wroga. No chyba, że wrogi miner podstawi mi taką pod gąsienicę. W tym przypadku Zlomik i ja chyba też :roll:, mieliśmy naprawdę pecha. Zresztą wpadłem pewnie bez świadomości, że wjechałem na swoją minę i potem pewnie w krótkiej przerwie w grze sięgnąłem po piwo czy fajka przeoczając przebaczenie ... i automatycznie poszedł punish. Własne miny są naprawdę upierdliwe wtedy gdy miner tak skutecznie zablokuje wszystkie wjazdy na flagę ... że nie ma jak z takiej flagi wyjechać czołgiem i samochodem a mamy np. tylko jedną flagę.

Ostatnio edytowano 6 sie 2005, 21:55 przez skandal, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 21:54 

niektórzy stawiają claymor'y tak że jak wchodzisz po drbinie to nawet nie zobaczysz co cię wysadziło... miałem dziś taką sytuacje wchodzi mój po drabinie... wybuch... spadł, no to ja wchodze bo już tam nic nie ma pewno wchodze i nie zdołałem zejść z drbiny i zobaczyć dach od góry a mnie wysadziło... myśle sobie dobry jest szybko podkłada te miny (nie patrzałem kto mnie zabił) i zanim mineło 15sec to patrze a tam schodzi US snajper z niebieskim nickiem :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 22:12 

Co ja też się ubezpieczam :) . Na Gulf of oman siedze na dachu budynku (nie powiem niestety który :wink: ) najpierw nie stawiałem potem patrze na UEV a tu 2 mi tam idze no to szybko do drabinki 2 claye. czekam boom jeden leci dup i tylko słychać głuche uderzenie o ziemie. Teraz drugi wychyla się by sprzwdzić czy jest 2 boom HEADSHOT :lol: i leci na łeb na szyje :lol: Koleś musiał się ładnie zdziwić :lol: szkoda że nie widziałem jego miny :cry: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 00:11 

Wszedzie pelno takich co im sie grac nie chce tylko szukaja zaczepki tez mialem chyba z 8 takich akcji :(

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 00:22 

Trzeba zacisnąć zęby i grać dalej albo poprostu się wyluzować. A tym co tak nie mogą polecam validol czy jakoś tak :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 02:20 

nie validom tylko Wazeline :lol:. A co do Teamplaya to poprostu trzeba mieć dobrego pilota i dobrego gunnera. Dziś mialem taka sytuacje na Gulf of Oman ze latamy 15 miut nie pamietam kto sterowal Cobra i w pewnym momencie ladujemy aby przejac jedna z flag ale pilot nie zauwazyl albo olał stojacą tam BTR-ke ;p. No i potem bylo tylko boom :cry:. Poprostu latajac trzeba sie cialge rozgladac puszczać flary a to wcale nie takie latwe :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 03:10 

Cytuj:
puszczać flary a to wcale nie takie latwe Wink

Trzeba poprstu wcisnac X - widzisz? to wcale nie jest takie trudne :lol: kiedys sie nauczysz ;)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 03:39 

Robal naprawde ?? stary dzieki nie wiedziałem :lol: Mówie ze trzeba wiedzieć kiedy aby cie nie zdjeli Etc zreszta co ja wam bede opowiadał : "Kiedy ja byłem na Wojnie ...... :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2