Na początku, ponieważ jestem nowy chciałbym powitac wszystkich forumowiczów.....
Chciałem tylko napisać, że BF 2 jest genialne, grafika jest naprawde super, gram sobie spokojnie z więkrzością efektów na max (Geforce 5900XT GS, 2x256Kinstone oraz Athlon 2700barton), dzwięk równiez jest spoko, chociaż efekty 5.1 nie robią szału.
Nigdy wcześniej nie grałem online, kiedyś tam trochę w ET, ale ta gra nie dorasa BF do pięt, tam żeby się dostać na jakiś serwer musiałem czekac 15min. i wogóle była lipa. A BF wpuszczają mnie prawie wszędzie i Pogromca wywalił mnie tylko raz.
Aktualnie pykam sobie na razie w Single, bo czekam na lepszy net, teraz mam 128kbs a wymiane zrobie na 512 albo wiecej.
Ale musze przyznać, że nawet w Singlu gra się przyjemnie i nie nudzi się tak jak BF V.i nawet booty są całkiem niezłe . Jedyny minus to poziom trudności nawet na ekspert wygrywam 180 do 0. Albo jestem taki dobry albo ta gra jest zeczywiście łatwa????
O multi narazie(puki mam takie lipne łącze) nie wspominam ale mimo to jest genialny....
Ogólnie BF2 daje ocene 9/10, jest to jedyna szczelanka w którą gram tak długo i sie nie nudze, wcześniej grałem w Medale i Calle of D. ale te gry nie sprawiały mi żadnej przyjemności....(ewentualnie Medal. Pacyfa)
Pozdrowionka.....
Acha to była taka mała recenzja, żeby nie było, że offtop....
Moją ulubioną kalsą postaci w single jest szturmowiec a w multi sanitariusz.