Teraz jest 4 mar 2025, 00:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 14:54 

Moze naprawiac na raz i 3. Moment i BH jak nowy.

Co do problemu z naprawianiem. Wedlug mnie trzeba po prostu dobrze trafic kluczem w konstrukcje smiglowca. Przerywanie naprawiania zdarza sie gdy patrzy sie na boczna scianke. IMHO najpewniejszy jest sufit tyle ze latanie patrzac ciagle w sufit ...

Jesli nie masz pewnosci czy naprawiasz patrz na stan paska zycia smiglowca. Kluczem on macha tak czy inaczej.

Jak masz jakies jeszcze watpliwosci w temacie BH byl na ten temat topic:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... =blackhawk

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 15:14 

dupielos napisał(a):
102 fragi w 1 rundzie to rzeczywiscie przegiete mi sie wydaje. Nawet gdyby kolo mial samolot szturmowy to chyba przeciwnik musialby miec tylko 1 cp gdzie wszyscy by sie spawnowali Shocked

Moj najlepszy wynik poki co to 99 fragów a widziałem gosci z polskich klanow ktorzy napewno nie byli cheateraami, a mieli po 150 fragow albo i wiecej. takie wyniki sa jak najbardziej mozliwe.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 15:23 

Cytuj:
...mieli po 150 fragow albo i wiecej...

no to zwracam honor :D ........ ale ciezko mi uwierzyc.. kolesie zbierali sie pod flaga i czekali na bombke? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 15:52 

na noektórych mapach aż się prosi o arty/bomby. najlepsze są z lotniskowcami :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 16:06 

Wlasnie bedac commanderem albo pilotem raczej staram sie nie zrzucac bombek/artow na nieprzejmowalne bazy bo wiem jak to jest byc w slabszym timie, spawnowac sie na lotniskowcu (jedynym cp ktory pozostal) i co chwile ginac od arta/bombek :evil: Powiecie zaraz zeby nie kampic na samoloty/heli ale czesto jest tak ze sekunde po spwnie ginie sie bo wrogi commander rzuca arta i 2 samoloty na przemian bombarduja okolice :roll:

Swoja droga mysle ze w nowym patchu panowie z ea mogliny wprowadzic wlasnie chwilowy god-mode przy spawnie w swojej nieprzejmowalnej bazie (tylko), powiedzmy 3-5 sek, by moc uciec od arta/bomb.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 18:10 

A co za problem.. moment spawna mozesz opoznic.. Czekasz, az artyleria przestanie halasowac i dajesz spawn :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 19:40 

Ta czekasz koniec arty spawnujesz się a tu Su34 nad głową i wsadza ci bąbke w czoło. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 19:50 

Co za lolstwo. Własnym potem i krwią można wystukać 146 punktów!!
Osobiście nigdy, przenigdy nie splamiłem się statsiarstwem.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 23:47 

Co do cytuję: "Niech wkońcu wydadzą tego patcha" nawet jeśli wydadzą i wraz z patchem dadzą nowego PB to w ciągu maks 7 dni pojawią się Haki. Nie wieżycie. Tak było w AA po wydaniu jakiegoś tam patcha który wprowadzał "super" PB po tygodniu pojawili się typy z Aimbotami i innymi syfami a PB nic nawet ich nie ruszył.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 23:54 

http://gry.imro.pl/?exec=news,1,5223&page=news/Latka-do-Battlefield'a-2-opozniona.html

Niestety przyjdzie nam jeszcze troche poczekać na nowego patcha ;(

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 23:57 

wogole all racji nie macie bo to nie the crims jak ktos wogole kiedys w to gral tu sie nic nie wygrywa jedyne co to bronie do odblokowania nigdy statsu nie nabijalem ale uwazam ze leprze to niz czitowanie bo to w 100% jest dozwolone i ja sie z tym zgadzam bo to wkoncu ich sprawa czy wyjda na tych co sa nie fair-play a my juz nie powinnismy poruszac poraz ęty tego topicu!! :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 00:03 

=SheakY= napisał(a):
wogole all racji nie macie bo to nie the crims jak ktos wogole kiedys w to gral tu sie nic nie wygrywa jedyne co to bronie do odblokowania nigdy statsu nie nabijalem ale uwazam ze leprze to niz czitowanie bo to w 100% jest dozwolone i ja sie z tym zgadzam bo to wkoncu ich sprawa czy wyjda na tych co sa nie fair-play a my juz nie powinnismy poruszac poraz ęty tego topicu!! Exclamation

Ja kiedyś grałem w "the crims" tam dopiero są statsiarze ale tez sa fajne nagrody za dobre miejsce. Nabijanie statsów moze i jest dozwolone ale dla mnie tacy ludzie to straszni frajerzy i powinno się ich niszczyć ! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 03:12 

robal napisał(a):
Jezeli leczyli sie nazwzajem to jest to naprawde chamstwo, ale co do wyniku jest to calkiem mozliwe do osiagniecia. Przykladowo ja, groszek i reszta w blackhawku - nie ma sznas ns sciagnac i na koniec rundy 200pkt. Ja i groszek w heli i nie ma mocnych 340pkt.
Chciałbym przy okazji przeprosic Morgusa ktorego chcialem kiedys wywlic z servera bo mial 200pkt gdyz myslalem ze se pkt nabija ;)

Ty + Groszek w heli + Zdun w migu = 0 :) a nie 340 :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 03:42 

Zdun napisał(a):
robal napisał(a):
Jezeli leczyli sie nazwzajem to jest to naprawde chamstwo, ale co do wyniku jest to calkiem mozliwe do osiagniecia. Przykladowo ja, groszek i reszta w blackhawku - nie ma sznas ns sciagnac i na koniec rundy 200pkt. Ja i groszek w heli i nie ma mocnych 340pkt.
Chciałbym przy okazji przeprosic Morgusa ktorego chcialem kiedys wywlic z servera bo mial 200pkt gdyz myslalem ze se pkt nabija ;)

Jak sie nie potrafi zestrzelic tylko robi Kamikaze :roll:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 05:00 

robal napisał(a):
Zdun napisał(a):
robal napisał(a):

Jak sie nie potrafi zestrzelic tylko robi Kamikaze :roll:

owszem, zdarzyło sie pare razy walnąć, ale zdecydowanie więcej było zestrzelonych :)

Pozatym taka sytuacja wygląda inaczej z mojej strony:
Lece sobie i widze was, namierzam - wasz pilot puszcza flary. Ja staram się cały czas lecieć na was, aby samolot znów namierzył Was i w ostatniej chwili puścić rakietke. Mało kiedy się to udaje bo jest za mało czasu, żeby samolot "zdjoł" celownik z flary i "przerzucił" na Was. Z tąd też kilka razy zdażyło mi się walnąć w cel, bo nie zdążyłem już odpowiednio wymanewrować po oddanym strzale :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2