Variolord napisał(a):
zalezy jakie

drewniane ida po 2x
Repulse napisał(a):
mala poprawka - mosty = 3x C4

juz poprawione, dzieki
lady vicky napisał(a):
tom.h napisał(a):
Wczoraj jakos nie mialem zapalu bojowego, wiec troche sobie postrzelalem w (powysadzałem) rozne instalacje naziemne, a więc:
Buda dowodcy, radar, dziala - 2 ladunki C4, 61 rakiet niekierowanych (smiglowiec), 2 rakiety kierowane (smiglowiec), 26 pociskow z dziala czolgowego, 1 rakieta AG z samolotu szturmowego.
mosty - 4xC4, 2 bomby z mysliwca, 1 rakieta AG z samolotu szturmowego
jesteś pewien tych wszystkich statystyk? sprawdzałeś to kilka razy? (pytam z ciekawości). Szczególnie interesuje mnie niszczenia radaru i działa poprzez rakiety nakierowane - jesteś pewien że nie da się tego zrobić mniejszą ilością rakiet? Bo jeśli nie, to strzelanie z tych rakiet w te obiekty jest bez sensu

Test odbyl sie na serwerze EA Europe Official 13c - 159.153.157.143:16569 na mapie Kubra Dam
Sprawdzalem Cobra, Mi-28 (bylem ciekawy czy jest roznica w mocy rakiet), Abramsem i T-90 ; kazda z tych maszyn zniszczylem bude dowodcy i radar. Jedynie do dzial uzylem tylko czolgu, tutaj mialem trzy proby, za pierwszym razem oddalem 29 strzalow, za drugim i trzecim 26 salw. (Zalozylem ze za pierwszym razem mialem albo PL albo pudla ktorych nie zauwazylem)
Na serwerze lokalnym przetestowalem F-15E oraz SU-34. (bombami konwencjonalnymi nie probowalem, niebylbym w stanie ocenic czy trafilem czy nie (krotko mowiac kiepski ze mnie pilot mysliwsko/bombowy))