Teraz jest 4 mar 2025, 05:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 09:51 

heh dupielos, j aci mówię o SWOICH subiektywnych odczuciach, a nie o tym jaka broń gdzie się plasuje w tabelkach. nie weim ile pestek wypluwa przy jednym strzale dżak a ile saiga ale jak staniesz przed ścianą i walniesz z jednego i z drugiego będziesz miał wrażenie, że jackhammer wypluł ich więcej, co jest pewnie efektem większego rozrzutu. jesli chodzi o strzelanie z broni automatycznej to doskonale zdajesz sobie sprawę, że strzelając serią po 4 pocisku rozrzut strzelając na odległość 50 metrów masz taki, że nie ma sensu dalej strzelać. strzelając krótkimi seriami efekt jest podobny mniej więcej od czwartej serii w górę w zależności od czasu odstępu między seriami. MOIM zdaniem każda broń automatyczna trafia nawet ze sporej odległości poza cekaemem. a uzależnione jest to tylko od umiejętności posługiwania się daną bronią. oczywiście jednym pistoletem maszynowym jest trafiać seriami łatwiej innym trudniej

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 10:16 

Ja mam Snajperke na 1 profilu na klanowym zaś Supporta :> i powiem ze nie ma bata zeby biedaczka biegnacego przez ulice nie ubic no i Punkty za amunicje :> ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 10:30 

sqnk napisał(a):
heh dupielos, j aci mówię o SWOICH subiektywnych odczuciach, a nie o tym jaka broń gdzie się plasuje w tabelkach. nie weim ile pestek wypluwa przy jednym strzale dżak a ile saiga ale jak staniesz przed ścianą i walniesz z jednego i z drugiego będziesz miał wrażenie, że jackhammer wypluł ich więcej, co jest pewnie efektem większego rozrzutu. jesli chodzi o strzelanie z broni automatycznej to doskonale zdajesz sobie sprawę, że strzelając serią po 4 pocisku rozrzut strzelając na odległość 50 metrów masz taki, że nie ma sensu dalej strzelać. strzelając krótkimi seriami efekt jest podobny mniej więcej od czwartej serii w górę w zależności od czasu odstępu między seriami. MOIM zdaniem każda broń automatyczna trafia nawet ze sporej odległości poza cekaemem. a uzależnione jest to tylko od umiejętności posługiwania się daną bronią. oczywiście jednym pistoletem maszynowym jest trafiać seriami łatwiej innym trudniej

Pare postow wyzej probowales przekonac swiat jednak ze jh wypluwa wiecej, teraz ze nie wiesz :D Ok sprawil wrazenie takie a nie inne ale na podstawie wrazenia nie probuj stwierdzac faktow.

Teraz juz co do broni automatycznej zaczynamy co raz bardziej uogolniac. Oczywiscie mozna powiedziec ze z kazdej broni automatycznej strzela sie podobnie - masz racje - jednak pewne roznice tez istnieja i sa znaczne. Wiec skoro uwazasz ze strzela Ci sie podobnie z mp5 i g36 to uwazaj tak dalej - subiektywne odczucie - ale to Ty pierwszy probowales nas przekonac ze jest tak a nie inaczej (a watpie zeby duzo ludzi sie z Toba zgodzilo) Dla mnie roznice sa kolosalne ale zostawmy juz ten temat w spokoju...

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 10:58 

tylko, że ja mówię o SWOICH WNIOSKACH a nie o TWOICH ani o parametrach broni, więc zanim coś napiszesz bądż łaskaw przynajmniej postarać się zrozumieć text. mam takie pytanko......przez ostatnie parę lat grałeś w q2, q3 i RTCW czy raczej w CSa?

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 14:48 

A ja tylko pisze o tym ze niektore Twoje wnioski sa bledne chocby:

Cytuj:
po pierwsze jackhammer to automat i jednym strzałem razi dwóch gości stojących obok siebie na raz

a dao i saiga nie? dokladnie tak samo - maja rozrzut mniejszy ale taki ze sprzataja grupki czasami. To ze jh ma wiekszy nie znaczy ze saiga i dao tego nie potrafia a wlasnie to chciales udowodnic.

To przyklad ze nie piszesz o subiektywnych odczuciach tylko usilnie starasz sie dowiezc swojej racji. Podobnie bylo z przekonywaniem o wielkim podobienstwie mp5/pp19/t88 do g36

Cytuj:
Poza tym peem niewiele odbiega skutecznością od g36, tylko ma większy odrzut

Cytuj:
Jeśli chodzi o grenadiera to jego broń jest właśnie najbardziej podobna do broni specopsa poza odrzutem więc nie wiem skąd twoje zdziwienie

To nie brzmi jak subiektywne wrazenie tylko przekonywanie swiata do swoich racji a ze bronie testowales w singlu i nie grales nimi przez dluzszy czas na serwach to tym bardziej nie daje Ci to zadnych podstaw do wysuwania opini w ten sposob.

Gralem w q3 i rtcw (bez et -nedza) css'a, tribes 2, dod'a, hldm i hl2dm, painkillera, aao, ut2k3/4.

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 16:31 

heh czy Ty jesteś jakiś zakompleksiony? :lol: jest dokładnie na odwrót niż piszesz. to ja napisałem jakie są moje odczucia a to TY za wszelką cenę chcesz mi wmówić, że wrażenia z używania danej broni mam inne niż mam...... wielki lol dla Ciebie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2005, 17:09 

n/c

Nie, Ty stwierdzales bledne fakty - przeczytaj kilka swoich postow. To ze nie potrafisz poprawnie formulowac wypowiedzi to nie moja wina. Pisales wyraznie ze to robi to a to robi tamto a tamto jest takie a nie inne - to nie sa subiektywne odczucia - to sa fakty - a ze wg mnie byly bledne to i ripostowalem. Zauwaz ze w tych postach ktore cytowalem nie bylo ani "wg mnie" ani "dla mnie" czy "ja uwazam" Bylo ze jest tak i tak a nie inaczej. Jak mialem to rozumiec jako subiektywne wypowiedzi - odczucia?

Ok wg mnie robi sie juz offtop i moznaby zakonczyc ta wymiane zdan :wink:
Proponuje jakies zawieszenie broni or smt
:wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Strefa czasowa: UTC + 2