Px2-Cierń- napisał(a):
[PFT]-TOMEK napisał(a):
Ja również uważam dyskusje za zakończoną.
Co do podważania cierniu to możesz być pewien, że jeżeli ponownie zobaczymy jakiś przekręt porównywalny do tego z punktacja w CB to o tym napiszemy i nie ważne czy to będzie dotyczyć Was czy też innego klanu.
Myślę, że topik swój cel osiągnął, gdyż klany, które w opisany sposób niesłusznie zarabiały punkty, obiecały wyjaśnić ta sprawę z adminem CB i skorygować punktacje. Mam nadzieję, że następnym razem zanim ktoś wykombinuje coś jak by tu ułatwić sobie życie, zastanowi się dwa razy zanim zdecyduje się na jakieś szemrane działania i wyeliminuje "gapiostwo"
Właśnie dlatego wydaje mi się, że pomimo pewnych negatywnych zjawisk towarzyszących takim topikom „podwyższonego ryzyka”, warto te tematy również poruszać.
Pozdrawiam.
Ok ale musisz pamietac,ze teraz tez Ci bede patrzył na ręce nie z ze złosliwosci,ale wg . mnie ten kto zwraca komus uwage,wypopmina bledy sam musi byc bez winy zobaczymy jak daleko zabrniesz z tym czystym kontem

.BO mozesz byc pewien ,że kazde nawet najdrobniejsze potknięcie pfT bedzie odnotowywane i ujawniane na tym właśnie forum.
Tym miłym akcentem Zycze Wam powodzenia ...i nie zapomnijcie przyjąc od nas wyzwania

.
Cieszę się bardzo, że zwrócisz szczególną uwagę na moją skromną osobę, choć z przykrością musze Cię poinformować, że Twoje czujne oko niczego niezgodnego z zasadami „fair play” nie wykryje. Wręcz przeciwnie. Swym rentgenowskim wzrokiem na pewno zauważysz wiele spraw, w których wykażemy się postępowaniem zgodnym z duchem „fair play” (o jak choćby sprawa dzisiejszego meczu w CB), ale zapewne o tym wspominać chciał nie będziesz, a w związku z tym efekty Twego „wypatrywania” będą zerowe.
Co do meczu nie będę się powtarzać gdyż chyba wystarczająco wyczerpująco wypowiedziałem się w tym temacie w jednym z poprzednich postów.
Pozdrawiam i powodzenia.