Teraz jest 4 mar 2025, 05:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 00:41 

mehmet napisał(a):
Jeśli zostaniesz zabity z karabinu medyk może Cie uratować natomiast jeżeli dostaniesz z czegoś mocniejszego np. czołgu,artyleri wtedy medyk nic Ci nie pomoże!!! niewarto go nawet wołać lepiej niech kogoś innego ratuje.

Nie zawsze. Nieraz z czołgu wyłapałem i jeszcze zostałem podniesiony przez medyka. Na strzał z Eryxa z reguły nic nie pomaga.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 10:12 

Tom@s napisał(a):
Nie ma czegoś takiego jak dobicie wołającego o meda... Co najwyżej jakaś artyleria może Cię dokończyć.

da sie dobic...

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 11:20 

mehmet napisał(a):
Jeśli zostaniesz zabity z karabinu medyk może Cie uratować natomiast jeżeli dostaniesz z czegoś mocniejszego np. czołgu,artyleri wtedy medyk nic Ci nie pomoże!!! niewarto go nawet wołać lepiej niech kogoś innego ratuje.

Po artylerii da sie odratowac jak zrobisz to w 2-3 sekundy. Nie musi przy tym gra pokazywac ze ktos jest do odratowania, wystarczy ze jest jeszcze cialo. Sam ratowalem gosci co fruwali po ostrzale po 50 metrow do gory i spadali i takie zwloki stawia sie na nogi... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 13:56 

Dobić można grantem, C4 itd. wszystkim co powoduje wybuch.

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 20:54 

Ziemniaczek napisał(a):
Dobić można grantem, C4 itd. wszystkim co powoduje wybuch.

niestety nie - dobić może tylko artyleria (bezpośrednie trafienie, pobliskie nic nie zrobi) popróbujcie sobie z botami w singlu, ja się już kiedyś tak bawiłem, żeby sprawdzić

i skoro już wątek o medykach - mam wielką prośbę do wszystkich niespełnionych pigularzy - jeżeli już kogoś podnosicie, to zróbcie najpierw pad a potem dopiero dawajcie prąd, nie podnoście jeżeli stoicie, z łaski swojej. Nie zdarzyło mi się jeszcze nie trafić gdy robię to w padzie, a z drugiej strony bez przerwy ostatnio trafiają mi się kolesie, co ze trzy razy szturchają mnie defibrylatorem gdy umieram i nic - bo robią to na stojąco.

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 21:12 

Ja robie to na leżąco (bez skojarzeń :lol: ), i też czasami mi się nie udaje- szczególnie gdy trup jest na jakiejś pochyłości. A może po prostu mam za małe umiejętności...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 10:23 

Dobić można jeszcze BlackHawkowym minigunem, nieraz się zdarzyło

Co do robienia tego na leżąco ^^ to ja dosyć często nie trafiam (perfidna perwercha :D ) defiblyratorem ^^ nie wiem czemu, dlatego dla mnie lepiej jest kucnąć

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 12:12 
Maskotka BF.pl

Mulik napisał(a):
Ja robie to na leżąco (bez skojarzeń :lol: ), i też czasami mi się nie udaje- szczególnie gdy trup jest na jakiejś pochyłości. A może po prostu mam za małe umiejętności...

bo trzeba dobrze trafić, a taki koleś na pochyłości potrafi się obsuwać - i jest go trudniej reanimować...

Prośba do all medyków - zanim kogoś podniesiecie, sprawdźcie czy gdzieś w pobliżu nie ma wroga/ów, bo wiele razy mi się zdarzyło, że wróg mnie zabił, mój med mnie podniósł nie patrząc że obok jest wrogi żołnierz i nawet nie zdążyłam się podnieść a już leżałam z kulką na glebie...
Dobrym motywem jest też rzucanie najpierw na trupa apteczki, a dopiero później reanimacja - nawet jeśli gdzieś tam czai się wróg, którego nie zauważyliśmy, to jeśli będzie strzelał do nas czy reanimowanego żołnierza, to ten, kto dostanie może podleczyć się leżącą apteczką...

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 14:43 

btw. czas na reanimacje to 11 sekund, jak widzisz juz 4-3-2-1 na ekranie z perspektywy gleby to twoje ciało zanika czyli około 11 sec po zabiciu goscia sie da jeszcze odratowac

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 21:21 

Miałem kiedyś śmieszną sytuację- zostałem zabity tuż nad przepaścią, medyk mnie reanimował, ale broń mi spadła, i przez resztę mapy (16) biegałem bez broni 8) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 23:52 

Mulik napisał(a):
Miałem kiedyś śmieszną sytuację- zostałem zabity tuż nad przepaścią, medyk mnie reanimował, ale broń mi spadła, i przez resztę mapy (16) biegałem bez broni 8) :lol:

I wyciąłeś wówczas KDR jak rzadko kiedy? :P Rzeczywiście, medyk jest tutaj ze wszech miar pożądany! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 18:10 

Wlazłem do Vodnika i zabiłem jeszcze trzech 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2