90s napisał(a):
prawda sa tam dobrzy gracze
ale na taka ilosc serwow jakie proponuje DE lub UK
bardzo ciezko spotkac kilku na jednym.
a my ze mamy tylko dwa.to co tu duzo mowic,poziom wysoki ale czasem kosztem dobrej zabawy.
tak czy siak mam nadzieje ze nie znikniecie calkiem z naszych serwow i mam nadzieje ze juz nie bedziemy musieli takich rozmow prowadzic.
jak dla mnie to czasem wystarczy napisac prosze i nie ma problemu.
ogolnie, tak tez robilem (czesto) gdy gralem np. z Popem i akurat za 1 h mielismy mecz, chcielismy sie rozgrzac w heli, dostalem sie do heli jako pilot, wsiadl nie Pop lecz ktos inny, poprosilem czy moze wysiasc, on wysiadl, nawet nie bede pisal ile komend thank you uzylem, takich sytuacji jest kilka, jednak przewazaja nieco inne odpowiedzi taki osob
np. cytuje "lec ty *mama zabroniła mi przeklinać* ****, ja jestem na gunnerze i sie wal nie wysiade"... tak wiec N/C, sadze ze wszyscy musimy wziasc sobie na luz. bo wystarczylo odpisac, sry ale czekalem i chcial bym troche polatac na gunnerze i sie pouczyc, wtedy po takiej odpowiedzi jestem pewny ze NIKT nie wystawil by nikogo poza mape...
Finalizujac moja wypowiedz dochodze do wniosku, ze warto bylo to poruszyc, bo moze uda sie wprowadzic na servy w polsce troche wiekszej "wyrozumialosci" z naszej strony jak i z waszej, w gruncie rzeczy bylo tak ze chamstwem poszczegolnych jednostek, wszystkie pozostale zostaly wrzucone do jednej grupy przez nas, mianowicie (strzelac nie umie, i dotego sie rzuca)