Teraz jest 4 mar 2025, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 13:25 

Scan jest co kilakdziesiat sekund. W jaki sposob wskazac tylko te jendostki, ktore dgzies kampia lub sie przemykaja na boki? ;] Jak sie przemykaja jeepem to nie zdaze juz ich zauwazyc. Pozostaje wiec spotowanie ciagle i wszystkiego aby nie dochodzilo do takich sytuacji.

Co wiecej jesli np uav jest w 1 miejscu gdzie walczy piechota a np heli jest na tylach i kosi przeciwnika to musze mu spotowac aby widzial gdzie kto jest. Moze wtedy piechotap oplacze, ze halasuje a przeciez widza na UAV ale nie tylko oni sa na mapie...O tym zapomina 60% graczy FFA ale lamami sie przejmowac nigdy nie zamierzalem wiec nawet gdy mnie tkuja to ja do bolu halasuje :lol:

Wole by komander napierniczal mi non stop na caly regulator ale dzieki temu wiedziec gdzie jest wrog i co robi niz miec cisze i spokoj(lol? tu ciagle sie strzela i artyelria wybucha) i nagle sie dowiedziec, ze wrog zajmuje nam na tylach baze. A tak wlasnie jest w znakomitej wiekszosci przyapdkow gdy commanderuja tacy "mili, cisi dowodcy"...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 13:55 

:D Ależ mówimy o tym samym :) Spotowanie, które jest dla teamu pożyteczne - jest jak najbardziej pożądane i jestem w stanie wtedy strawić najbardziej gadatliwego komendanta (jakkolwiek szkoda, że komendanci rzadko czytują co do nich piszą gracze w trakcie gry, a do tego ignorują też prośby o rozkazy itp.) :) Natomiast część komendantów popada w przesadę - co jest odczuwalne na dużych serwerach - gdzie większość przeciwników i tak tłoczy się w jednym miejscu więc wskazywanie ich wszystkich, kiedy własny team ich i tak doskonale widzi, a jeszcze jak nad tym wisi UAV, no w takich wypadkach komendantów wypada przywołać do porządku :)

Całość tych moich wywodów sprowadza się do prośby o spotowanie racjonalne, tak jak racjonalnie powinien komendant używać artylerii (bez ostrzeliwania miejsc bezludnych, tudzież własnych wojsk), takie też i spotowanie powinno być moim skromnym zdaniem. :) Po prostu bez popadania w przesadę w obie strony :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 08:51 

Jak dla mnie spottowanie jest jak najbardziej potrzebne comander poprzez to pokazuje nam miedzy innymi ilosc graczy na mapie (tych zrespionych) ale rowniez uwazam ze bez przesady nie powinien przesadzac i oznaczac tylko osoby stanowiace zagrozenie dla teamu ( wrog przy pojazdach i flagach) . Ale i tak nie ustrzerzecie sie od tego . Wiec trzeba sie po prostu przyzwyczaic ! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 09:40 

jak ci goscu caly czas drze morde do ucha to za ktoryms razem czlowiek spojzy na mini mapke :) i zareaguje :) ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2